Discover the finest spaces
Delen

Evenementenlocatie Industrieele Groote Club verzorgt opening en expositie Selwyn Senatori

Selwyn Senatori heeft vrijdag 27 juni zijn nieuwe expositie geopend in de Koninklijke Industrieele Groote Club op de Dam in Amsterdam. De allure van het gebouw in combinatie met de geschiedenis maakten dit een unieke mogelijkheid voor een goed feestje. De Black Tie werd uit de kast getrokken, de meest schitterende jurkjes zorgden voor de nodige glamour, maar de show werd pas echt gestolen door de eyecatcher van de expositie: de unieke beschilderde Hermes Birkin bag ter waarde van € 30.000! De expositie, waarin Senatori een wereld creëert in één stad, is nog tot en met 11 juli 2014 te bezichtigen.

Le Big Boys Club
De expositie Le Big Boys Club is t/m 11 juli 2014, maandag t/m vrijdag van 13:00 tot 16:00 vrij te bezichtigen op deze unieke locatie: De Koninklijke Industrieele Groote Club, Dam 27, Amsterdam. Het werk bekijken in alle rust kan ook; voor bezoeken buiten de reguliere tijden, mail naar info@selwynsenatori.com.

Always wondered where and when to buy Selwyn Senatori?

 

Over Selwyn Senatori
Selwyn Senatori is een Nederlandse kunstenaar met een Italiaanse achtergrond. Stuitend stijlvol en tegelijk plat Amsterdams. Senatori is de man van het driedelige pak, het pochet, de op maatgemaakte schoenen, met een glas champagne in de hand, maar ook van de korte broek vol verfvlekken en een paar slippers. Het gaat niet om wat je draagt, het gaat om hoe je het draagt. Selwyn Senatori weet dat. Hij weet ook altijd wat er op zijn volgende doek komt. Bekend om zijn Neo-pop Art waarin hij onderwerpen tot grote proporties opblaast en zijn geheel eigen en onnavolgbare stijl levert hij kunst die instantly happy maakt. Senatori geniet van de mooie dingen van het leven en haalt hier zijn inspiratie uit.

Over De Koninklijke Industrieele Groote Club
De Koninklijke Industrieele Groote Club is een actieve business club en sociëteit met 1500 leden, opgericht door leden vanuit het gehele land. De club kent een roemrijke historie, zeker door de combinatie van de Industrieele en de Groote Club en is gevestigd in het monumentale pand ‘Industria’, 100 jaar geleden gebouwd door haar leden. Het pand van de Koninklijke IGC is niet alleen een sociëteit voor haar leden. De locatie leent zich bij uitstek voor het organiseren van uiteenlopende evenementen en bijeenkomsten.

Fotocredits: Ilsoo van Dijk

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.