Discover the finest spaces
Delen

Evenementenlocatie Fosbury & Sons presenteert uitgebreid corona aanpassingsplan

Werkplekaanbieder en evenementenlocatie Fosbury & Sons, die begin dit jaar zijn eerste locatie opende in Nederland in het voormalige Prinsengrachtziekenhuis in Amsterdam, heeft een uitgebreid plan gemaakt om klanten zoveel mogelijk te ondersteunen in deze coronacrisis. Zo kun je binnenkort met hun app ‘Fons Jr.’ een meeting room of privé kantoor boeken en je lunch bestellen, kun je gemakkelijk videobellen vanuit alle vergaderruimten, is er een live streaming service en worden zalen na elk event of vergadering helemaal schoongemaakt. Verder stellen ze zich flexibel op in de verhuur van kantoren of werkplekken en lopen de huurcontracten zes maanden of zelfs per week of dag voor individuele werkplekken. 

Het Belgische bedrijf schetst in hun campagne ‘Relay’ hoe werk- en eventruimten eruit gaan zien tijdens en na het coronatijdperk. “Twintig jaar geleden rekenden bedrijven op ongeveer 20 à 25 vierkanter meter per persoon met veel individuele, gesloten ruimten. Dit is geëvolueerd naar 8 vierkante meter per persoon met veel landschapsruimten en weinig gezamenlijke- en concentratieruimten. Fosbury & Sons heeft altijd het accent gelegd op een beter evenwicht tussen deze soorten werkplekken – wat resulteert in een gemiddelde van 12 vierkante meter per persoon. In de toekomst zien we dit als de nieuwe standaard”, aldus Fosbury & Sons. Een andere verwachting is dat enkele dagen per week thuiswerken gaat blijven. Daarom kun je vaste werkplekken op je kantoor nu combineren met flexibele lidmaatschappen en daarmee geld besparen. 

Fosbury & Sons

Ook voor de event- en vergaderruimten zijn er allerlei nieuwe maatregelen ingevoerd. Zo zijn er overal ontsmettingsmiddelen aanwezig en worden alle vestigingen van Fosbury & Sons in België en Nederland ingericht volgens de 1,5-meter-samenleving. Verder wordt de mobiele app van de werkplekaanbieder veel uitgebreider waardoor je van alles vanuit huis of je kantoor kunt regelen. Een vergaderruimte boeken bijvoorbeeld of een lunch bestellen. Wanneer niet alle leden van je team aanwezig kunnen zijn bij een meeting vanwege de corona maatregelen, kun je gemakkelijk videobellen of een online event streamen vanuit de eventruimten. Er is een professionele cameraman aanwezig om ervoor te zorgen dat de livestream perfect verloopt. Tot slot is er een schoonmaakdienst die alle ruimten na elke meeting schoonmaakt.

Een ander interessant idee uit het ‘Relay’ plan is de mogelijkheid om per stad voor een werkplek te zorgen voor werknemers. Zo hoeven zij niet met het openbaar vervoer of allemaal met de auto naar het hoofdkantoor te komen en is er wel persoonlijk contact met elkaar. Bedrijven kunnen dan werkplekken huren voor deze werknemers bij één van de kantoren van Fosbury & Sons in Antwerpen, Brussel en Amsterdam. De ‘Relay’ campagne is gebaseerd op een onderzoek in samenwerking met LAMMP, Universiteit Antwerpen, Antwerp Management School en The Mind Academy waarin mensen onder andere werd gevraagd naar hun werkgedrag in de coronacrisis.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.