Discover the finest spaces
Delen

EvenementenContact dit jaar voor het eerst in Ahoy

Ahoy vormt dit jaar voor de eerste keer het decor voor het jaarlijkse event EvenementenContact. Volgende week donderdag 9 maart komen vakgenoten samen op dit ééndaagse event om te netwerken en de laatste ontwikkelingen uit het vak met elkaar te delen. En natuurlijk wordt er ook geborreld.

Vorig jaar was het event in de RAI, maar dit jaar voor het eerst in Ahoy. Leuk om een keer in Rotterdam te zitten, stelt organisator Arjen Lemstra van Branchecontact. “Rotterdam is een belangrijke stad voor ons vak. Er gebeurt van alles op het gebied van events. Volgend jaar gaan we misschien weer naar de RAI, zodat er variatie in het evenement zit.”

Evenementencontact RAI

Op het enorme vloeroppervlak van 10.000 vierkante meter in hal één van Ahoy staan 390 exposanten die worden ingedeeld in straten, zoals onder andere Amsterdam en Rotterdam, en thema’s als Festival en Outdoor. Daarnaast is er veel ruimte voor beleving op de verschillende cateringpleinen met entertainment, foodtrucks en barista’s.

De vier i’s

Arjen over het thema van het event: “De formule van EvenementenContact is op basis van de vier i’s: inspiratie, informatie, innovatie en interactie. Het is voor de hele branche een kans om weer helemaal up-to-date te zijn met alle ontwikkelingen uit ons vak en een kijkje te nemen bij de concullega’s. Zo is er een groot gedeelte van de beursvloer volledig toegewijd aan innovatie. Daarnaast proberen wij een gelijkwaardige basis voor zowel de grote als kleine bedrijven te creëren. Iedereen heeft een stand van drie bij drie, zodat de grote jongens niet enorm hoeven uit te pakken en alle aandacht krijgen, waardoor de kleinere spelers ondergesneeuwd raken.”

In een speciale congresruimte bovenin Ahoy vind het congres Storytelling en Branding plaats, met vooraanstaande sprekers uit de branche.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.