Discover the finest spaces
Delen

Eva Annokkee nieuwe voorzitter IDEA

Eva Annokkee is de nieuwe voorzitter van branchevereniging IDEA. De eigenaresse van live communication agency International Orange volgt Christine van Dalen op, die de functie 3,5 jaar bekleedde. Dat meldt de branchevereniging voor evenementenbureaus woensdag.

Annokkee verbond zich eerder dit jaar als bestuurslid aan IDEA. De 43-jarige event professional meldde toen al dat zij actief wilde zijn: “niet alleen door lid te zijn, maar door ook echt iets te doen, toegevoegde waarde te bieden.”

Eva Annokkee

Ambities

De nieuwe IDEA-voorzitter wil zich richten op de onderlinge verbinding tussen de leden, op meer zichtbaarheid van de branche in het algemeen en ook op de aansluiting met de nieuwe aanwas van talent. “Onze eigen talent scout is daar een prachtig voorbeeld van; de veelvoud aan evenementenopleidingen legt op dit moment de basis voor de toekomst van ons vak. Ik vind dat we ons daar als branchevereniging voor moeten inzetten.”

Een ander streven van Annokkee is het kaf van het koren te scheiden: “Ik zou van het IDEA-lidmaatschap een echt keurmerk willen maken. Het lidmaatschap moet synoniem staan voor creativiteit, vakmanschap en financiële stabiliteit. Zo gelden er bij IDEA strenge toelatingseisen, we helpen elkaar door heldere inzichten te verschaffen in financiële en juridische aspecten en we kunnen opdrachtgevers zelfs vrijwaren van mogelijke aansprakelijkheid op een heleboel vlakken door het aanbieden van een voor onze branche op maat gemaakt verzekeringspakket.”

Durf te delen!

Inspireren is een belangrijke pijler voor Annokkee. “We doen dat met de mooie cases die we als leden samen realiseren. Zo ziet de opdrachtgever dat je met een IDEA-bureau goed zit. Ook heb ik, zo aan het einde van dit kalenderjaar een wens voor IDEA: ik wens dat we ons nog meer gaan beseffen dat we een unieke club zijn; meer dan 50 leading agencies in een landschap van duizenden evenementenbureaus. De kennis en kunde die wij samen bezitten is immens. We kunnen data verzamelen, verbindingen leggen en inspiratie geven. Maar dan moeten we daar allemaal bereid toe zijn. Dus, als ik een thema voor mijn voorzitterschap zou mogen aangeven dan zou het zijn: durf te delen!”

“De kennis en kunde die wij samen bezitten is immens. We kunnen data verzamelen, verbindingen leggen en inspiratie geven. Maar dan moeten we daar allemaal bereid toe zijn.”

IDEA

Branchevereniging IDEA vertegenwoordigt ruim 50 professionele en onafhankelijke evenementenbureaus die het beste te bieden hebben op de markt van zakelijke evenementen in Nederland. De leden van IDEA onderscheiden zich met een kwalitatief breed aanbod. Elk IDEA-bureau kan zijn opdrachtgevers alles bieden; van strategie- en conceptontwikkeling tot de productie van events en campagnes waar events deel van uitmaken. IDEA en haar leden staan voor creativiteit, vakmanschap en financiële stabiliteit.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.