Discover the finest spaces
Delen

Enorme ronde led-wand voor AFAS Circustheater

De grootste Samsung Curved led-wall van de Benelux hangt sinds vorige week in Scheveningen, aan de gevel van het AFAS Circustheater. Met de indrukwekkende, gebogen led-wand loopt het AFAS Circustheater voorop in technologische ontwikkelingen en speelt het theater optimaal in op de beleving. De led-wand is ook ideaal om de locatie tijdens events een persoonlijk tintje mee te geven.

Het AFAS Circustheater, onderdeel van Stage Entertainment Nederland, was op zoek naar de ideale manier om gasten op een dynamische manier te informeren en inspireren. Stage Entertainment Nederland produceert hoogwaardige live entertainment producties en deze week vieren ze het succes van Disney’s The Lion King dat al één jaar zeer succesvol te zien is in Scheveningen. De voorstelling komt optimaal tot zijn recht met het tonen van videocontent, wat een groter impact heeft op voorbijgangers en gasten dan statische billboards.

Dynamisch en high end

Gezien de ligging van het theater in Scheveningen, was het van belang om een opmerkelijke oplossing te vinden die meteen in de kijker zou spelen. “Een dynamische, high-end uitstraling is voor ons erg belangrijk. Nog voordat onze gasten binnen zijn, willen we laten zien wat we in huis hebben”, zegt Albert Verlinde, algemeen directeur en producent Stage Entertainment Nederland.

Het werd het AFAS Circustheater al gauw duidelijk dat een scherm aan de gevel toegevoegde waarde zou hebben voor de klantbeleving. Dit bracht in de praktijk echter wat uitdagingen met zich mee. De toren aan de voorkant van het pand, die jarenlang de metershoge billboards heeft gedragen, was gezien het gebogen oppervlak niet geschikt voor het plaatsen van standaard schermen. Daarnaast zijn de meeste schermen niet opgewassen tegen de condities in Scheveningen, de harde wind in combinatie met zand en zout. Het vereist tevens een scherm dat nog steeds zichtbaar is bij veel zonlicht.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.