Discover the finest spaces
Delen

Emerce conferentie komende jaren in Kromhouthal

Op 8 oktober 2015 vond tijdens de Emerce eWeek de 11e editie van eDay plaats in de Kromhouthal. Emerce eDay is een conferentie over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van marketing, media en e-business. Gijs Vroom, de hoofdredacteur van Emerce, maakte tijdens deze dag bekend dat het evenement ook de komende jaren in de locatie in Amsterdam Noord zal plaatsvinden.

What’s Next?

Het event trok dit jaar meer dan 2000 bezoekers. Dit dankzij een bomvol programma met inspirerende sprekers als Procter & Gamble, Nest Labs, Google en Audi. Zij deelden de laatste ontwikkelingen in de digitale wereld met het publiek en gaven antwoord op de vraag What’s Next? Nils Wollny van Audi voorspelde bijvoorbeeld op dat zelfrijdende auto’s nog niet voor 2030 zullen verschijnen. De gehele dag bestond uit meer dan 100 sessies gehouden door 70 sprekers.

Kromhouthal Amsterdam

“Tijdens het event werd gebruik gemaakt van negen zalen, waarin meerdere sessies gehouden werden.”

De bezoekers van de conferentie zijn over het algemeen managers en decision makers in e-business, media, IT en marketing afdeling. Bedrijven als NIKE, Zalando, ABN AMRO, Google, ING, KLM en Coca Cola zijn enkele voorbeelden van betrokken deelnemers.

Live stream

Tijdens het event werd gebruik gemaakt van negen zalen, waarin meerdere sessies gehouden werden. De 2000 bezoekers konden probleemloos gebruik maken van de parkeergelegenheid op en rondom het terrein en er stonden er geen rijen bij de entree. Ook werden tijdens de eDay interviews met sprekers live gestreamd vanuit de Kromhouthal waardoor deze live te volgen waren via de homepage van Emerce.nl.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.