Discover the finest spaces
Delen

Eigen leverancier nu ook welkom bij Midden Nederland Hallen

Heb je bepaalde wensen waar een event of vergadering aan moet voldoen? Of wil je een eigen cateraar, technische partij of bepaald meubilair meenemen? Midden Nederland Hallen biedt opdrachtgevers en leveranciers voortaan de mogelijkheid om één van deze onderdelen zelf te verzorgen.

Het nieuwe flexconcept van Midden Nederland Hallen, het paradepaardje van Teka Groep, is een reactie op de vraag uit de markt. Eigenaar Timo Kruft legt uit: “We hebben nog steeds alles in huis om bedrijven en organisaties volledig te ontzorgen. Daarnaast merken we dat er ook eventorganisatoren en leveranciers zijn die heel graag in onze locatie willen laten zien waar zij in uitblinken. Dat kan nu. We stellen wel enkele voorwaarden aan de samenwerking. Per event mag bijvoorbeeld maximaal één discipline (catering, techniek of inrichting) zelf ingevuld worden. Maar de belangrijkste voorwaarde is dat we kiezen voor partners die net als wij duurzaamheid, gastvrijheid en beleving hoog in het vaandel hebben staan. We willen dat gebruikers van de Midden Nederland Hallen een fantastische ervaring hebben.”

Alles duurzaam

De Midden Nederland Hallen hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. De locatie is dankzij onder meer warmtepompen en een warmte-koudeopslag volledig energieneutraal. Dat duurzame karakter werd onlangs nog eens versterkt door plaatsing van 1.000 zonnepanelen op het dak van het complex. Daarmee komt het totaal op 1.650. Kruft: “Dat vinden wij niet alleen zelf belangrijk, maar ook in de branche neemt de aandacht voor duurzaamheid snel toe. Steeds meer bedrijven en organisaties in Nederland begrijpen dat het cruciaal is voor hun continuïteit om op een verantwoorde manier om te gaan met grondstoffen, onze leefomgeving en de natuur. Bij zo’n ‘groene business-style’ past natuurlijk ook een duurzame locatie als je een event organiseert.”

Het nieuwe flexconcept is exclusief voor partners van de Midden Nederland Hallen. Eventbureaus, cateraars, techniekleveranciers en eventstylingsbureaus die gebruik willen maken van de mogelijkheden, kunnen contact opnemen met de Midden Nederland Hallen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.