Discover the finest spaces
Delen

Eerste visuals conferentiehotel The Dutch Mountains Eindhoven

De Nederlandse hotel- en congresketen Postillion Hotels, ontwikkelaar Lingotto en initiatiefnemer The Mountains Corporations slaan de handen in een om een indrukwekkend Hotel en Convention Centre te bouwen in het centrum van Eindhoven. The Dutch Mountains moet in 2025 klaar zijn en biedt naast 200 hotelkamers, ook veel gelegenheid voor onder andere meetings en events.

Met de komst van het Hotel en Convention Centre voegt Postillion Hotels een vijfde locatie toe aan de internationale congresmarkt. “Uitbreiden naar Eindhoven staat al lange tijd op onze wishlist. Onze wensen vallen hiermee samen met die van The Mountains Corporation en Lingotto, de ontwikkelaars van The Dutch Mountains,” zegt Erik-Jan Ginjaar, algemeen directeur van de hotelketen.

Conferentiehotel The Dutch Mountains

De huiskamer van Eindhoven. Dat is wat The Dutch Mountains van plan is te worden. Aan de uitstraling en faciliteiten zal het zeker niet liggen. Ook de locatie in de Brainport biedt veel potentie. Het gebouw is open voor iedereen en heeft naast hotelkamers, ook een grote zaal voor events, een expositieruimte, horecafaciliteiten en diverse break-out rooms. Hier kunnen internationale en nationale bezoekers deelnemen aan congressen of netwerkbijeenkomsten hosten.

Met de bouw van dit nieuwe Hotel en Convention Centre gaat de groei van Postillion onverminderd door. Eerder dit jaar werden er ook nieuwe locaties in Rotterdam en Den Haag aangekondigd. The Dutch Mountains moet in 2025 klaar zijn.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.