Discover the finest spaces
Delen

Eerste vestiging voor Regus in Enschede open

Werkplekverhuurder en vergaderlocatie Regus opende onlangs haar allereerste vestiging in Enschede, tegenover de Technische Universiteit Twente. Er zijn verschillende soorten kantoren te huur, er is een lounge met individuele werkplekken en er is een aantal vergaderzalen. Een interessante plek voor meetings voor wie op het bedrijvenpark of de universiteit werkt!

De nieuwe Regus vestiging ligt in het populaire gebouw Het Capitool op Kennispark Enschede, waar veel bedrijven en start-ups gevestigd zijn. “Wij werden aangetrokken door de energie in deze jonge, vernieuwende, en gewilde regio. De nieuwe vestiging is ideaal voor bedrijven die ook deel willen uitmaken van deze inspirerende omgeving”, aldus Jeroen Roverts, Sales Director van Regus. Uit recent onderzoek van de werkplekverhuurder in negentien landen blijkt dat er steeds meer behoefte is aan flexibele kantoorruimte vlakbij de woonplaats. Ook bleek dat in Nederland juist behoefte is aan werkplekken buiten de Randstad. Regus hoopt met deze vestiging aan die vraag te voldoen. 

Regus Enschede
Foto: Regus

Regus Enschede

De nieuwste locatie van Regus in Het Capitool in Enschede bestaat uit 1473 vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen. Hier zijn volledig ingerichte kantoren en individuele werkplekken te huur. Daarnaast is het ook mogelijk om één van de vergaderruimten te boeken voor een meeting, presentatie of workshop. Reserveren kan allemaal online. Regus Enschede ligt vlakbij treinstation Enschede Kennispark en de snelweg richting Hengelo of Amsterdam.

Regus heeft inmiddels meer dan 3000 locaties in de hele wereld en heeft hierdoor een netwerk van 2,5 miljoen mensen gecreëerd. Toen het bedrijf in 1989 werd opgericht, was het een van de voorlopers op het gebied van flexibele werkplekken.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.