Discover the finest spaces
Delen

Eerste TV-BEELDEN uitgereikt tijdens groot gala in de Kromhouthal

Tijdens dit evenement werden er vakprijzen uitgereikt aan Nederlandse makers en bedenkers uit de televisie-industrie. De prestigeieuze awards werden uitgereikt in de Kromhouthal in Amsterdam-Noord. Nathan Wiersma, Directeur Programmering bij de Kromhouthal: “Het was prachtig om te zien hoe de Kromhouthal zó tot zijn recht kwam. We hebben er ontzettend van genoten.”

Opvolger Beeld & Geluid Awards
De TV-BEELDEN zijn de Nederlandse televisievakprijzen waarmee makers en bedenkers uit de industrie elkaar jaarlijks kunnen eren voor hun werk. Deze vakprijs is de opvolger van de opgeheven Beeld & Geluid Awards. Deze prijs werd vorig jaar in het leven geroepen. Toentertijd werd de award alleen overhandigd aan de Beste Singer-Songwriter, voor het beste nieuwe format. DE TV-BEELDEN werden voor het eerst uitgereikt tijdens een groots gala in de Kromhouthal in Amsterdam, waar iedereen werkzaam in de branche welkom was – van UP tot runner, van cameraman tot creatief, van redacteur tot directeur en van acteur tot presentator.

Enkele winnaars
De winnaars van DE TV-BEELDEN 2014 hebben de eer de allereerste oplage in ontvangst te mogen nemen. Enkele van de winnaars waren o.a. All You Need is Love (Endemol Nederland, RTL4) voor het beste grote showprogramma, Expeditie Robinson (Strix Television, RTL5) als beste reality programma en De Kwis (E.V.A. TV Producties, VARA) voor de beste nieuwe format. Meer winnaars staan vertoond op de website van de TV-Beelden. “De Kromhouthal leende zich perfect als dé locatie voor de allereerste uitreiking. De prachtige diepte van de hal, de industriële en eigen uitstraling en flexibiliteit  gaven de TV-BEELDEN de mogelijkheid om een volledig en onvergetelijk evenement neer te zetten”, aldus Matina Levendi, Communicatie Medewerker & Productie Assistent bij De Kromhouthal.

Fotocredits: Sander Stoepker

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.