Discover the finest spaces
Delen

Eerste steen voor CORPUS in China

De eerste CORPUS in Beijing is een stap dichterbij gekomen: maandag overhandigde Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander de eerste steen van het nieuwe gebouw tijdens zijn staatsbezoek in China. Hiermee is een belangrijke stap gezet in de realisatie van CORPUS ‘reis door de mens’ in het toeristisch in ontwikkeling zijnde Qinglong Lake (Beijing).

Congrescentrum

Bezoekers ervaren in CORPUS hoe het menselijk lichaam precies werkt en hoe belangrijk het is om veel te bewegen, verantwoord te eten en gezond te leven. CORPUS ‘reis door de mens’ werd in 2008 geopend in Oegstgeest, waar ook het CORPUS Congress Centre in gevestigd is. Dit is inmiddels een aansprekende locatie voor grote en kleinschalige events, conferenties en symposia.

“CORPUS Congress Centre werd in 2008 geopend in Oegstgeest. Dit is inmiddels een aansprekende locatie voor grote en kleinschalige events, conferenties en symposia.”

In maart dit jaar maakte CORPUS bekend dat ze bezig is met de ontwikkeling van een nieuwe locatie in Beijing. Nu, 7 maanden later, reist initiatiefnemer Henri Remmers mee met de handelsdelegatie die deze week samen met Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima een bezoek brengt aan China én is hij aanwezig bij de bij de overhandiging van de eerste steen van de attractie, die een impuls zal geven aan het bevorderen van bewustzijn van gezond leven en welzijn.

Wereldwijd

De voorbereidingen voor de bouw van de eerste internationale CORPUS beginnen nog voor het einde van 2015. Het is een eerste stap naar de bouw van ten minste nog tien locaties elders in China, waarmee in totaal 250 miljoen euro gemoeid is. De ontwikkelingen in Beijing zijn een belangrijke doorbraak in de inspanningen van de afgelopen jaren om het unieke concept van CORPUS op verschillende locaties wereldwijd uit te rollen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.