Discover the finest spaces
Delen

Eerste internationale top voor venue technologie

De technologische ontwikkelingen veranderen de evenementenwereld in rap tempo. Ook aan de technologie op de evenementenlocaties worden steeds grotere eisen gesteld. Dit jaar wordt daarom een nieuw internationaal congres gelanceerd dat gericht is op de technologische uitdagingen waarmee locaties worden geconfronteerd. De tweedaagse Smart Venue Summit vindt op 25 en 26 mei plaats in het Bangkok International Trade & Exhibition Centre.

Nieuwe event technologieën

De Smart Venue Summit is een samenwerking van event veteranen Paul Woodward (UFI) en Simon Burton (Exposure Communications). Zij delen de mening dat technologie een steeds grotere rol gaat spelen bij de keuze voor locaties. Technologie verandert de manier waarop events worden georganiseerd. Het zorgt voor meer efficiency, maakt nieuwe inkomstenstromen mogelijk en geeft nieuwe inzichten in de datastromen en duurzaamheid van de locaties.

Venues moeten nieuwe event technologieën mogelijk maken, om zo de ervaring van de bezoekers te vergroten en het werk van event organisatoren te vergemakkelijken. Woodward: “Iedere locatiemanager beseft dat om een sterke concurrentiepositie in de toekomst te behouden de implementatie van de juiste technologieën noodzakelijk is, of je nou bezig bent met de aanleg van nieuwe faciliteiten of met een upgrade van bestaande. Er was nog geen plek waar zij deze uitdagingen samen te lijf kunnen.” De tweedaagse Smart Venue Summit heeft daarom een sterk gefocust programma, waarbij een belangrijke rol is weggelegd voor demonstraties van de nieuwste technologieën.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.