Discover the finest spaces
Delen

Eerste DNA-congres in Noordwijk

Noordwijk Marketing heeft het bid gewonnen voor het eerste congres van De Nederlandse Associatie (DNA). Het tweedaagse congres op 2 en 3 juni 2016 is voor ruim 500 verenigingsprofessionals en vindt plaats in het NH Conference Centre Leeuwenhorst. Op de openingsavond zijn er een diner en feestavond aan het strand bij Alexander Beach Club.

[Foto: NH Conference Centre Leeuwenhorst]

500 potentiële opdrachtgevers

De Nederlandse Associatie is een vereniging van, voor en door Nederlandse verenigingen – brancheverenigingen, beroepsverenigingen, federaties, paritaire organisaties, fondsen en ledenorganisaties. “Een zeer interessante doelgroep voor Noordwijk, aangezien de verenigingen individueel ook bijeenkomsten en congressen organiseren. Dit betekent ruim 500 potentiële opdrachtgevers onder 1 dak”, aldus Sandra Nonhebel, product manager zakelijke markt van Noordwijk Marketing.

Noordwijk Marketing liet in de bid-procedure onder andere de steden Rotterdam en Den Haag achter zich. “Tijdens de site visit in augustus hebben we Noordwijk van haar beste kant laten zien. De organisatie was meteen gecharmeerd van de congreslocatie en de combinatie die gemaakt kon worden met een locatie aan het strand. En daar is juni een perfecte maand voor.” Het congres staat twee dagen in het teken van netwerken en delen van nieuwe ontwikkelingen en best practices. Noordwijk Marketing verzorgt de promotionele ondersteuning van het congres.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.