Discover the finest spaces
Delen

Eerste blik binnen in het innovatieve vergaderconcept Mr.Green

Mr.Green, het nieuwe hospitalityconcept van Green.DNA opende deze week in Apeldoorn. GreaterVenues bracht een bezoek aan de eerste nieuwe locatie van dit concept, met erg hoge verwachtingen. Want Green.DNA belooft met Mr.Green niets minder dan de vergadermarkt te veranderen: “Er is maar weinig waar zoveel over geklaagd wordt als over vergaderingen. Dat kan beter, vindt Mr.Green. Time to shake things up!” Maakt Mr.Green die belofte waar?

Het ene na het andere nieuwe werk- en vergaderconcept opent haar deuren in onze steden. En allemaal zeggen ze de vergadermarkt te gaan veranderen. Maar zo’n belofte nemen we net even wat serieuzer als ze uit de koker komt van Green.DNA. Met evenementenlocaties Het Glazen HuisVeerkracht, Innovatiekracht en het mobiele BioDome vestigde Green.DNA haar naam als een van de meest innovatieve spelers in de evenementenbranche. Mr.Green is binnen dit bijzondere portfolio geen uitzondering.

Spectaculaire eyecatchers

Het idee van Mr.Green is om zich te vestigen in bestaand vastgoed, zoals kantoorpanden waarin ruimte leegstaat of nauwelijks wordt gebruikt. Deze ruimte wordt op duurzame wijze verbouwd en getransformeerd tot een plek waar je wél wilt zijn, of het nou is om te werken, vergaderen, om iets te eten of om een kop koffie te drinken. Dat idee is op zichzelf niet nieuw, maar het bijzondere van Mr.Green zit in de uitvoering. Kosten noch moeite zijn gespaard om deze locatie om te toveren tot een daadwerkelijk spectaculaire hotspot. De entree begint al met een van de meest indrukwekkende eyecatchers denkbaar in een locatie, in de trendy bar. Op de wand achter de bar spettert een gigantische bewegende waterval je tegemoet vanaf een 7 meter hoge video led-wall.

Deze Mr.Green telt naast de bar maar liefst 16 vergaderruimten, die verschillen in formaat, sfeer en doel. Er zijn grote ruimten voor presentaties en er zijn kleine ruimten voor intieme besprekingen. Maar daarna houdt de vergelijking met normale vergaderruimten ook wel op. Iedere ruimte heeft een uniek karakter, passend bij de samenstelling van de groep en het doel van de bijeenkomst. Zo is de Tekenkamer een ruimte zoals we die wel kennen waar je overal op kunt tekenen en schrijven, van de tafel tot de muren – maar dan prachtig uitgevoerd in goudtinten en met luxe meubilair. Er is een Batcave met warme, elegante tinten en vol high tech gadgets. Er zijn ruimten met een mannelijke (Mr.Green) en met een vrouwelijke touch (Mrs.Green). En er zijn drie ‘sky boxes’ waar je kunt vergaderen met uitzicht op de Shuffle Club (hadden we dat niet gezegd? Er is een shuffle baan!). En mocht je net als wij niet weten wat shuffle is: dat is kruising tussen sjoelen en curling en volgens Green.DNA oprichter Sam Verwaijen wordt dit dé sport die de komende jaren een opmars gaat maken in ons land.

Werken en vergaderen

Het mooie is dat je iedere ruimte, van klein tot groot, per 10 minuten kunt boeken. Daarmee onderscheidt het zich zowel van (flex-)werkkantoren als van vergaderlocaties: je kunt hier naartoe voor een dag vol meetings en brainstormsessies, maar ook als je gewoon een super toffe plek zoekt om even rustig te werken. Of vergaderen in suffe vergaderzaaltjes vanaf nu ‘passé’ is, zoals Mr.Green belooft, dat moet nog blijken. Maar zeker is dat als je hier bent geweest je niet snel meer genoegen neemt met iets anders!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.