Discover the finest spaces
Delen

Een culinair en muzikaal hoogtepunt in Orpheus

De vele mogelijkheden van de locatie werden voor Apeldoorn in Concert volledig benut door de organisatie. Met medewerking van ekele grote Nederlandse sterren werd er tijdens deze avond maar liefst €235.000 opgehaald voor Stichting Papageno.

Opbrengst
Lions Apeldoorn organiseerden deze benefietavond ten gunste van Stichting Papageno, de stichting van Jaap van Zweden en zijn vrouw Antje, dat zich inzet voor kinderen met autisme. Al met al haalde de Lions in samenwerking met Theater Orpheus €235.000 op. Een prachtig bedrag voor een geweldig doel!

Grote namen
De avond bestond uit een diner voor 650 gasten en een concert voor meer dan 1200 personen. Jaap van Zweden leidde deFilharmonie Vlaanderen; sterrenchefs Jacob Jan Boerma, Jonnie Boer en Teus de Kock verzorgden een diner voor ruim 650 couverts; en René Froger zorgde voor een spectaculaire afterparty.

De gasten genoten niet alleen van de exquise gerechten en de mooie wijn, maar ook van de humor van spreker Jan Mulder en presentatoren Jack van Gelder en Gijs Wanders.

Buiging voor Orpheus
De Lions Apeldoorn Het Loo bedankte Orpheus met de volgende lovende woorden: “Apeldoorn in Concert is een ongeëvenaard succes geworden. Alle medewerkers van Orpheus, voor en achter de schermen, van techniek tot marketing en van receptie tot keuken; zonder jullie was dit niet mogelijk geweest. Duizend maal dank voor jullie partnership en gastvrijheid, jullie vakmanschap en enthousiasme, jullie begrip en jullie geduld.”

Ook voor Orpheus was dit een bijzonder en speciaal evenement. Alle locaties en facetten van het theater werden benut, waarmee de kracht van het congrescentrum goed tot zijn recht kwam.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.