Discover the finest spaces
Delen

Edinburgh is een topbestemming voor een zakelijke reis

De architectuur, de middeleeuwse vibe, de vibrant culture. In Edinburgh hangt een positieve sfeer die u doet bruisen van de energie. Dit maakt het een goede plek voor uw MICE-trip. Combineer goed eten met een geweldige atmosfeer en uw trip is geslaagd.

01. Hotel Du Vin

Dit voormaling stadsasiel is omgetoverd tot een van de meest besproken boetiekhotels in het oude stadscentrum Edinburgh. Er zijn 47 warme kamers, een sfeervolle bistro, en een aantal event mogelijkheden. Er is een privédining mogelijkheid, maar ook vier verschillende evenementenruimtes.

02. The Scotch Malt Whisky Society

The Scotch Malt Whisky Society (SMWS) is de leidende malt whisky club van de wereld. De society heeft verschillende locaties, waaronder de club in Edinburgh, waar authentieke ervaringen en private events georganiseerd kunnen worden. Denk aan whisky proeverijen of een diner met whisky thema’s. Uniek en het past perfect binnen de Schotse ervaring!

03. David Bann

Dit restaurant loopt al een tijdje voor op de trend van de steeds bewuster wordende mens. Een aantal jaar geleden werd dit al uitgeroepen tot het beste vegetarische restaurant van Britain, en nog steeds is het een hotspot voor wie bewust met zijn eten om wil gaan, maar tóch verrukkelijk wil eten. Aparte combinaties als chocolade met chili sieren de kaart, maar ook wat “normalere” dingen als risotto met rode pepers.

04. Le Monde Hotel

Dit hypermoderne hotel is een contrast met het oude centrum van de stad. Deze hotspot heeft zelfs haar eigen nachtclub. Er zijn slechts achttien kamers, allen ingericht naar de sfeer van een andere wereldstad. Bovendien zijn er enkele te gekke eventmogelijkheden. Zo kunt u in Dirty Martini terecht voor een setting waar live muziek mogelijk is in een sfeervolle omgeving. Catering is mogelijk.

05. Paul Kitching 21212

Een van de vijf Michelin-sterren restaurants in Edinburgh wordt gerund door Paul Kitching en Katie O’Brien. De menukaart verandert iedere week, waardoor u hier telkens kunt terugkomen en een andere ervaring kunt meemaken. Er zijn twee privé diner ruimtes. De ene ruimte heeft een capaciteit van maximaal zes personen, de grootste ruimte kan tot tien personen herbergen. Perfect om de dag mee af te sluiten na een dag hard vergaderen. Er kan overigens ook geluncht worden.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.