Discover the finest spaces
Delen

ECC Leiden breidt eventruimten uit met The Classroom

Evenementenlocatie ECC Leiden breidt binnenkort uit met een nieuwe ruimte voor meetings en events. The Classroom biedt plaats aan 32 personen, is een auditorium met een beamer én beschikt over acht discoballen. Wat wil je nog meer? Je kan terecht in de ruimte voor vergaderingen, (film)presentaties, seminars, workshops en allerlei andere activiteiten die je in een ruimte kan doen die is ingericht als modern klaslokaal. Naar verwachting is de zaal vanaf het eerste kwartaal van 2023 te gebruiken. 

The Classroom is de nieuwste aanwinst van ECC Leiden. Vanuit de centrale lounge van de locatie volg je een gang naar de entree van de ruimte. De wandelroute geeft alvast de sfeer weer van wat je in The Classroom kan verwachten. Lila kleuren, strakke belichting en groene beplanting, maar wel met een knipoog naar een feestje. De spiegelballen uit de ’80s passen namelijk zo goed in het plaatje dat ECC er acht heeft toegevoegd.

The Classroom

Ook The Classroom zelf is voorzien van deze ludieke elementen. Het kleinschalige auditorium is geschikt voor 32 personen en bestaat uit twee rijen van vier keer vier stoelen. Met minder mensen kunnen de stoelen worden omgeklapt als tafel, zodat je makkelijk aantekeningen maakt terwijl je naar een presentatie kijkt. Het grote beamer scherm is ideaal om dingen op te presenteren en omdat de ruimte iets afgelegen ligt van de rest van de andere zalen van de locatie, voelt het echt als een aparte wereld.

Naar verwachting zal de ruimte in het eerste kwartaal van 2023 haar deuren openen. The Classroom is niet de enige bijzondere ruimte van ECC Leiden. Een stukje ernaast vind je The Pool, die naam zegt eigenlijk wel genoeg!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.