Discover the finest spaces
Delen

EasyHotel opent in ArenA Poort

EasyHotel opent haar tweede vestiging in de hoofdstad: easyHotel Amsterdam Arena Boulevard. Het nieuwe hotel bevindt zich in Amsterdam Zuidoost, met grote evenementenlocaties als Amsterdam ArenA, AFAS Live en de Ziggo Dome om de hoek. De nieuwe vestiging is met haar 131 kamers de grootste locatie van easyHotel in de Benelux tot nu toe.

Voorbeeldkamer Easyhotel Den Haag

De nieuwe aanwinst van easyHotel bevindt zich in het opkomende Amsterdam-Zuidoost en heeft zo een mooie plek veroverd. AFAS Live, Ziggo Dome en Amsterdam ArenA liggen op slechts een paar honderd meter afstand van het hotel. Een aantrekkelijke overnachtingsplek voor eventmanagers met een strak budget. Naast zakelijke reizigers of toeristen die in dit gebied events bijwonen is het hotel ook aantrekkelijk voor gasten die elders in Amsterdam willen zijn. Station Amsterdam Bijlmer ArenA bevindt zich op 100 meter afstand. Schiphol Airport, Amsterdam RAI en het centrum van Amsterdam zijn vanaf hier binnen 15 minuten te bereiken met het openbaar vervoer.

Amsterdam ArenA Congrescentrum

Opkomend gebied

Amsterdam Zuid-Oost wordt alsmaar populairder. Dit komt door de grote evenementenlocaties die in het gebied liggen. Voordat easyHotel zich hier vestigde gaven andere hotelketens het voorbeeld: vier grote hotels openden al eerder in de Amsterdamse Poort. Zo zitten ook Jaz in the City, Courtyard Amsterdam Arena, Hampton by Hilton en Holiday Inn Amsterdam in de buurt.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.