Discover the finest spaces
Delen

Dublin: Van omgebouwde chocoladefabriek tot met Michelinster beoordeelde restaurants

Dublin is de hoofdstad van Ierland en tevens de grootste stad van het land. Het is een stad met veel geschiedenis, die tijdens uw eerste bezoek nogal overweldigend kan overkomen. Er zijn smalle straatjes, geschiedenis op elke straathoek en een wirwar aan restaurantjes en pubs. De stad ligt dicht bij ons eigen landje, wat het een uitstekende bestemming maakt voor uw incentive trip. Wij kozen alvast vijf locaties uit die u niet mag missen tijdens uw bezoekje aan Dublin!

01. The Chocolate Factory

The Chocolate Factory is een studio gevestigd in een voormalige chocoladefabriek van Williams & Woods. De fabriek staat in het hart van Dublin en heeft verschillende ruimtes die niet alleen voor creatieve doeleinden (zo is er een galerie gevestigd) gebruikt kan worden, maar ook voor evenementen. De daktuin biedt bovendien de perfecte achtergrond voor spannende foto’s van uw evenement.

02. The Merrion

Wie in dit luxueuze vijfsterrenhotel verblijft hoeft eigenlijk niet meer de deur uit, aangezien alles zich binnen de muren van deze oase van rust bevindt. Er zijn enkele restaurants, waaronder Patrick Guilbaud, het enige restaurant in Ierland dat is bekroond met maar liefst twee Michelin-sterren. Daarnaast zijn er diverse evenementenruimtes aanwezig.

03. Eden Bar and Grill

Eden is een informeel restaurant dat afgehuurd kan worden tot met honderd personen. U kunt er ook gewoon gaan eten met een groep, er zijn speciale groepsmenu’s. Er worden bovendien cocktails geserveerd. Met de locatie zit het ook wel snor: midden in het creatieve centrum van Dublin kunt u hier perfect mensen kijken.

04. The Morgan

The Morgan is een stijlvol designhotel in het hart van Dublin. Naast een gezellig terras om cocktails te drinken na een dag hard brainstormen, zijn hier ook diverse meetingmogelijkheden.

05. Thornton’s

De gerechten in dit met een Michelin-ster bekroonde restaurant zullen stuk voor stuk een tongstrelende ervaring opleveren. De beste manier om al deze gerechten te proberen is door middel van een vijfgangen tasting menu. Private dining is ook mogelijk in een van de aparte kamers.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.