Discover the finest spaces
Delen

Drie ondernemers organiseren grootste pop-up sterrendiner van Nederland

Justin van Hooijdonk, Patron Cuisinier Karl van Baggem en top-entertainer Sonny Hoogwerf nemen hun gasten op 5 juni vanuit het NBC Congrescentrum, ‘één van de meest veelzijdige en sfeervolle evenementenlocaties die Nederland rijk is’, mee op een onvergetelijke wereldreis met vele culinaire en muzikale hoogtepunten.

Zie, hoor, proef, ruik en voel
Tijdens het avondvullende showprogramma ‘Come fly with us’ neemt  de bigband de gasten mee op een onvergetelijke muzikale tijdreis. Met prachtige liedjes en authentiek beeldmateriaal naar stevig uitgevoerd hedendaags repertoire; van Frank Sinatra en Dean Martin tot Michael Bublé en Robbie Williams. Van de Stones tot Marco Borsato. Zowel de latin-, jazz- als popliefhebbers komen tijdens deze weergaloze show niets te kort. Onderweg kan men optimaal genieten van wereldse geuren, kleuren en smaken uit de keuken.

Dingen dromen, dingen durven, dingen doen
De handen worden ineengeslagen, de dromen worden werkelijkheid. Karl van Baggem van Restaurant de Hoefslag, Sonny Hoogwerf van de band Sonny’s Inc. en Justin van Hooijdonk van het NBC Congrescentrum nodigen u van harte uit voor ‘De reis van uw leven’. Heeft u zin om mee te reizen? Klik dan op één van onderstaande links.

Meer informatie »
Kaartverkoop »

Foto: NBC Congrescentrum

 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.