Discover the finest spaces
Delen

Doors Open: Nieuwe co-working en eventlocatie in Den Haag

Afgelopen december is in Den Haag een nieuw concept gestart: de eerste female focused co-working en co-learning space van Nederland, Doors Open. Hier kunnen vrouwelijke ondernemers werkplekken huren, waarmee ze ook maandelijks toegang tot gratis masterclasses en korting op trainingen, workshops en 1-op-1 coaching krijgen. Doors Open heeft ook ruimte voor meetings en events, en maakt daarvoor een uitzondering: mannen mogen ook komen.

Doors Open Female Hub biedt de onderneemsters die een werkplek huren allereerst maandelijks toegang tot gratis masterclasses. Een deel daarvan wordt door initiatiefneemster Suzanne Mau-Asam zelf verzorgd, voor andere thema’s wordt haar netwerk ingezet. “Als gecertificeerd trainer help ik op dagelijkse basis professionals hoe zij het beste uit zichzelf en hun organisatie kunnen halen. Van starters tot leden van de Raad van Advies en alles wat daar tussen in zit. Die kennis deel ik graag met de vrouwen die zich straks aansluiten bij Doors Open Female Hub. Voor andere onderwerpen, denk bijvoorbeeld aan “hoe regel ik mijn pensioen?” schakel ik specialisten in.” Doors Open heeft daarnaast twee vergaderruimtes die afzonderlijk gehuurd kunnen worden, en in overleg kan ook de locatie in zijn geheel afgehuurd worden voor meetings en events.

Mix

Mau-Asam streeft ernaar verschillende disciplines bij elkaar te zetten. “Ik vind het belangrijk dat er straks een goede mix is in de hub. Ik wil bijvoorbeeld niet 10 marketeers of 10 evenementenplanners bij elkaar zetten. De vrouwen moeten elkaar echt kunnen aanvullen. Daarnaast moeten ze de ambitie tonen om boven de rest uit te steken.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.