Discover the finest spaces
Delen

Donderdag 11 Maart 2021: Open Locatiedag – Online & hybride events!

De Open Locatiedag, de online open dag voor evenementenlocaties, krijgt een tweede editie op donderdag  11 maart 2021. Het wordt bovendien een speciale editie, waarbij de focus volledig ligt op online en hybride events. Het evenement wordt georganiseerd door Locaties.nl en deelnemen aan de rondleidingen kan door je via deze pagina aan te melden bij de locatie(s) van jouw keuze. Let op: de aanmeldingen van locaties stromen nog altijd binnen, dus kijk vooral later nog eens terug!

Zolang we niet fysiek bij elkaar kunnen komen, is online even het enige alternatief voor een event. Op dit moment is er daarom een grote behoefte aan meer informatie over online – en voor het geval dat straks weer mogelijk is – hybride evenementen. Veel locaties bieden op dit moment al professioneel ingerichte studio’s en andere virtuele oplossingen. Maar het is vaak lastig om te vergelijken en goed te zien welke locatie de juiste uitstraling en kwaliteit kan bieden voor jouw evenement. Met de Open Locatiedag – Online en hybride events kun je de online mogelijkheden van tientallen locaties in ons land op een heel laagdrempelige manier zelf ervaren.

Krijg antwoord op de volgende vragen:

  • Wat voor settings zijn er?
  • Welke technische ondersteuning krijg ik?
  • Welke streamingsplatform wordt gebruikt?
  • Hoe verloopt de interactie met het publiek?
  • Wat zijn de kosten?
  • Hoeveel ervaring met online events heeft een locatie en zijn er best practices?

Hoe werkt de Open Locatiedag – Online & hybride events?

Locaties die online en hybride mogelijkheden bieden, kunnen zich aanmelden voor deelname aan deze speciale editie van de Open Locatiedag. Alle deelnemende locaties worden opgenomen in deze lijst op Locaties.nl. Klik op de locatie(s) waarin je mogelijk geïnteresseerd bent en meld je via de presentatie geheel vrijblijvend aan voor de online rondleiding.

Op donderdag 11 maart krijg je een link naar het portal van de Open Locatiedag. Tijdens deze dag vinden de online rondleidingen plaats op vier vaste tijdstippen: 12:00, 12:30, 13:00 en 13:30 uur en de rondleidingen duren telkens 20 minuten. De locaties geven tijdens deze rondleidingen een zo goed mogelijk beeld van de mogelijkheden voor online en hybride events, de techniek waarmee ze zijn uitgerust, de streamingsplatformen die worden gebruikt, de mogelijkheden tot interactie met je publiek, de kosten en de ervaringen die zij hebben gehad met online events. Tijdens de rondleidingen heb je bovendien de gelegenheid om direct je vragen aan de locatie te stellen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.