Discover the finest spaces
Delen

DLC Restaurant: een locatie met een verhaal

Pop-up locatie DLC Restaurant in Amersfoort opende afgelopen zaterdag haar deuren. Het is een nieuwe maatschappelijk verantwoorde en duurzame locatie op de Amersfoortse Wagenwerkplaats, naast evenementenlocaties als De Rijtuigenloods en De Veerensmederij. Het restaurant is volledig gemaakt van gerecycled materiaal en beschikt over een eigen kas en moestuin.

De locatie dient als restaurant en is daarnaast beschikbaar als plek voor onder meer vergaderingen, presentaties of seminars. Het pand heeft een warme, informele uitstraling. Het DLC Restaurant beschikt over een plenaire zaal, een grote veranda en een tuinkas die als subruimte ingezet kan worden.

DLC Restaurant3

Een verhaal

Bijzonder aan de nieuwe eventlocatie is dat het pand volledig gemaakt is van gebruikte materialen. Bovendien krijgen mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt een kans om mee te draaien in de maatschappij. Zo hebben cliënten van Stichting Bikkel geholpen bij de bouw en gaan cliënten van zorgorganisatie Amerpoort aan de slag in de naastgelegen kas en moestuin.

“Een locatie met een verhaal dus, dat goed past bij bijeenkomsten die gaan over duurzaamheid of bij bedrijven die waarde hechten aan social return en maatschappelijk verantwoord ondernemen”, zegt Esmée Foppen van het DLC Restaurant.

Biologsch

Bedrijven die hun bijeenkomst bij het restaurant houden kunnen rekenen op passende catering. Of het nu gaat om een borrel met hapjes of een uitgebreid diner, lichte, pure en eerlijke smaken staan hierbij centraal en veel ingrediënten zijn afkomstig uit de regio. De groenten komen zelfs uit de kas en moestuin naast het restaurant.

DLC Restaurant1

Bruisende omgeving

Het DLC Restaurant ligt op een bijzondere plek. De eventlocatie maakt onderdeel uit van de Wagenwerkplaats, het bruisende, industriële spoorcomplex in Amersfoort. Bedrijven kunnen eventueel een bijeenkomst combineren met één van de andere inspirerende panden op het terrein.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.