Discover the finest spaces
Delen

Dit zijn de Slimste Eventprofessionals van 2016

Er is een nieuwe slimste eventprof…

Ilke Meijer mag zich een jaar lang de ‘Slimste Eventprofessional’ noemen. De directeur van eventmarketingbureau Emboost behaalde maandag 7 maart de hoogste score tijdens de jaarlijkse kennisquiz, dit jaar in Fort Voordorp. In totaal lieten 150 eventprofessionals hun vakkennis testen.

De aanwezige eventprofessionals (leden en partners van het Genootschap voor Eventmanagers, Platform Museum Locaties, Theater Locaties Nederland, Freelance Event Professionals, G14 en IDEA), kregen vragen over verschillende categorieën van het evenementenvak. Van locatiekennis tot vragen over verzekeringen, juridische vragen, catering en techniek.

2016-03-07_0078_SlimsteEventProfessional_LOWRES

[De Slimste Eventprofessional 2016 en 2015 naast elkaar. Foto: Clickshots.nl]

Meijer gaf de meeste goede antwoorden op vragen als: ‘Wat is het maximale (veilige) aantal personen per vierkante meter’, ‘hoeveel gram voedsel eet een vrouw gemiddeld op een diner’, ‘Kan je als organisator aansprakelijk worden gesteld voor schade door een terroristische aanslag’ en ‘welke van deze locaties opent in 2016?’:

rai nhow

mid ned hal

kasteel keverberg

kampanje

Dit zijn de vijf slimste eventprofessionals van 2016:

  1. Ilke Meijer (Emboost)
  2. Marlène Stenvert-Bloemhard | ING
  3. Eloïse van Rijswijk (Vermaat Groep)
  4. Mariëlle van der Putten (Van der Kroft’s Party Rental)
  5. Alies Alberts (360FOODEVENTS)

“Ik vind het vooral een enorme eer”,  zegt Ilke Meijer nadat ze de beker in ontvangst heeft genomen van organisator Leon Kruitwagen. Ze hoopt dat het evenement een vervolg krijgt. “Als we onze kennis met elkaar blijven delen, wordt de hele branche daar slimmer van.”

2016-03-07_0017_SlimsteEventProfessional_LOWRES

[Foto: Clickshots.nl]

Het vak met culturele locaties – leden van PML en TLN – bleek gezamenlijk over de meeste eventkennis te bezitten, gevolgd door G14, de toeleveranciers en leden van het Genootschap voor Eventmanagers. Veel deelnemers die vorig jaar hoog eindigden, stonden dit jaar weer bovenaan. Ilke Meijer werd vorig jaar derde. De Slimste Eventprofessional van 2015, Lennart Peeperkorn van Dechesne & Boertje, eindigde dit jaar wederom in de top 10.

De juiste antwoorden op bovenstaande vragen:

4,7 | 650 | In principe niet (overmacht), tenzij zaken als crowd control en toegangscontrole niet goed geregeld zijn | Midden Nederland Hallen

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.