Discover the finest spaces
Delen

Dinsdag 25 augustus: speciale live-uitzending Night of Live

Tijdens de ‘Night of Live’, in de nacht van 25 op 26 augustus, vindt live vanaf de A’DAM Toren in Amsterdam een speciale uitzending plaats voor de branche. Vanaf 21.00 uur tot ongeveer 22.00 uur interviewen Stijn Oude Vrielink en Arjen Lemstra verschillende eventprofessionals uit de branche en laten zij on the spot beelden en acties zien van locaties en gebouwen verspreid over het hele land die in alarmerend rood zijn uitgelicht. De uitzending heeft net als Night of Live één doel: een duidelijk en brandend signaal uitsturen richting de politiek, de pers en de bevolking van Nederland.

“We gaan letterlijk on the spot een programma maken”, vertelt Arjen Lemstra enthousiast. “Er lopen nog een paar acties om te zorgen dat er meer petities worden getekend. Bijvoorbeeld André Hazes Jr. die tijdens Het Bossche Zomertheater een actie gaat doen.”

In een ongedwongen maar serieuze sfeer interviewen de initiatiefnemers van Night of Live verschillende eventprofessionals uit de branche over de huidige tijd. De gasten in de uitzending zijn: Patrick Roubroeks van XSAGA, Robert de Vries van Quality Bookings, Kim Borrel van Theater Amsterdam, Peter van der Veer van Jaarbeurs en Babs Nijdam van Amerpodia. Met Pieter Bas Boertje (voorzitter IDEA) wordt terug geblikt op Code Rood, de actie georganiseerd vanuit de event industrie die in de middag van 25 augustus gaat plaatsvinden op het Malieveld. En natuurlijk zullen we veel locaties zien die rood zijn uitgelicht, over het hele land.

De link naar de uitzending vind je op www.nightoflive.nl.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.