Discover the finest spaces
Delen

Deze stands wil je niet missen op EventSummit 2018

Donderdag 15 februari reist de gehele evenementenbranche af naar EventSummit 2018 in RAI Amsterdam. Op deze tiende editie van de beurs is er veel te zien voor de locatieliefhebber: volgens de exposantenlijst staan er maar liefst 212(!) locaties op de beursvloer. Wil je zeker weten dat jij tijdens de netwerkborrel aan het eind van de dag kunt meepraten over de meest opmerkelijke nieuwe locaties op de beurs? Wij bogen ons alvast over de exposantenlijst en visten de pareltjes eruit die je absoluut niet wilt missen!

Corendon Village Amsterdam

Het was een tijd stil rondom het nieuwe Corendon hotel, dat vlakbij Schiphol wordt gebouwd. Maar deze beurs heeft Corendon nieuws te melden. Het Corendon Village Amsterdam opent namelijk al in april dit jaar haar deuren.

Het Corendon Village Amsterdam bestaat uit drie gebouwen en beschikt over 680 kamers en appartementen. Het is hiermee het grootste hotel van de Benelux. Het viersterrenhotel krijgt daarnaast een groot aanbod aan restaurants en bars, spa en fitnessfaciliteiten en twaalf volledig uitgeruste vergaderzalen. In april 2018 moet het nieuwe hotel haar deuren openen.

Kameryck

Al in 2012 presenteerde de locatie Kameryck plannen om haar congrescapaciteiten verder uit te breiden. De locatie in Kamerik wordt uitgebreid met een nieuw gebouw, dat gekoppeld kan worden aan de reeds bestaande locatie.

Op deze manier moet een evenementen- en congreslocatie ontstaan die geschikt is voor groepen tot 850 personen, met 450 gratis parkeerplaatsen. Naar verwachting is de bouw van de nieuwe locatie aan het eind van de zomer klaar.

De Locatiecentrale

Ben je op zoek naar een locatie die nog niet bekend is in heel evenementenland? De Locatiecentrale beheert verlaten fabrieken, leegstaande kantoren, oude kerken en monumenten die nog in hun originele, verlaten staat verkeren en maakt ze beschikbaar voor evenementen, film- en fotoshoots.

Tijdens de beurs toont de Locatiecentrale haar nieuwste tijdelijke locaties: De Centrale Markthal in Amsterdam bijvoorbeeld, of een oude atoombunker bij het NOZEMA (Nederlandse Omroep Zender Maatschappij) gebouw in Lopik. Maar ook de Koepelgevangenis in Arnhem is nog tijdelijk in te zetten voor events.

COMM Den Haag

Op een prachtige locatie in het centrum van Den Haag ligt COMM. Het voormalige Museum voor Communicatie opende onlangs haar deuren na een grootse verbouwing. Het museum bestaat uit meerdere historische panden, waaronder het gebouw waarin ooit Nederlands eerste warenhuis gevestigd was en een oude theosofentempel.

Van de buitenkant zijn dit prachtige historische gebouwen, met na de grootse verbouwing in 2017 een modern, eigentijds interieur waarin het thema communicatie tot in details is doorgevoerd.

Thor Central

Ook in België weten de locaties hun weg naar Event Summit 2018 te vinden. Ben je bereid net over de grens te kijken voor jouw event, dan is Thor Central misschien interessant. In het historische hart van de Limburgse steenkoolmijnbouw opende deze evenementenlocatie onlangs in het voormalige hoofdkantoor van een mijnsite.

Het mijngebied werd herontwikkeld tot technologiepark, met Thor Central als kloppend hart. De vroegere identiteit is hier nog nauw voelbaar, met dank aan de materiaalkeuze en de bewaarde erfgoedelementen.

Strandzuid

Oké, het is natuurlijk geen beursstand. Maar vergeet niet een bezoek te brengen aan het  vlak achter RAI Amsterdam gelegen Strandzuid, de evenementenlocatie die vorig voorjaar opende na een grootse verbouwing. Ter ere van het tienjarig bestaan van Event Summit vindt hier ’s avonds het jubileumfeest plaats.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.