Discover the finest spaces
Delen

Derde editie ‘Hemels Rembrandt’ dit najaar in Rembrandt Tower Boardroom

Exclusief culinair event op hoog niveau

Rembrandt Tower Boardroom is dit najaar weer vier dagen lang te bezoeken als tijdelijk cultureel toprestaurant. Van 28 september tot en met 1 oktober vindt de derde editie van het exclusieve culinaire event ‘Hemels Rembrandt’ plaats op de bovenste verdieping van de Amsterdamse Rembrandt Tower.

Rembrandt Tower Boardroom

Kunst, uitzicht en culinair genot

Aan het succes van ‘Hemels Rembrandt’ staat een vast concept ten grondslag: een geweldige keuken, een bijzonder menu en een waanzinnig uitzicht; en dat in combinatie met de kunst van Rembrandt. Voor ‘Hemels Rembrandt’ werkt Rembrandt Tower Boardroom voor de derde keer samen met Museum Het Rembrandthuis. Het museum zal tijdens dit event een preview geven van de eigen expositie van Rembrandts tijdgenoot Hercules Segers (vanaf 6 oktober a.s.). Rembrandt is in de Boardroom’s ogen de meester van observaties en licht, Hercules Segers een vooruitstrevende landschapsschilder die grote invloed had op Rembrandt. Met Hemels Rembrandt willen zij deze oude meesters onder de aandacht brengen door middel van de gastronomie, bereid door jonge meesters.

Dhr Kool, dhr Piek Part 2277

Dit jaar werkt voor het eerst ook het Rijksmuseum mee aan het event. Het museum exposeert werken van fotografe Marie Cécile Thijs. Haar werk, verstilde Rembrandteske portretten, is een nieuwe, eigentijdse visie op het werk van de oude meesters. Chef-koks Joris Bijdendijk (Restaurant Rijks) en Luc Kusters (Restaurant Bolenius) verzorgen een vijf-gangendiner in de stijl van Rembrandt en Hercules Segers.

Rembrandt Tower Boardroom_[Naam van de fotograaf]_1

360 graden uitzicht

De Rembrandt Tower Boardroom is gelegen op de bovenste verdieping van de Rembrandt Tower, met 150 meter het hoogste gebouw van Amsterdam en omstreken. De Boardroom heeft vier ruimtes die zich perfect lenen voor zakelijke en relationele evenementen, en biedt een adembenemend 360 graden uitzicht over de stad. Op heldere dagen zijn zelfs Utrecht, Den Haag en Rotterdam te zien.

Meer informatie over ‘Hemels Rembrandt’? Kijk hier!

[Foto’s: Rembrandt Tower Boardroom | Hanna Hachula]

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.