Discover the finest spaces
Delen

DeFabrique geeft tegengas en gaat offline

De evenementenbranche innoveert op volle toeren; communiceren via beacons, een breder publiek betrekken door livestreaming en altijd online met razendsnel WiFi. We kunnen ons haast niet voorstellen hoe het is om niet ‘connected’ te zijn en toch is dat misschien wel wat we het liefste willen. Of nodig hebben. Evenementenlocatie DeFabrique in Utrecht geeft tegengas en biedt haar gasten een plek om offline te gaan.

“We zijn idioot verslaafd aan ons mobieltje en verstoren zelfs gesprekken om even snel iets op te zoeken,” constateert Sybren Ophof, commercieel directeur van evenementenlocatie DeFabrique. “Je hoort een piepje en bent al afgeleid. En dat terwijl de beste ideeën, gesprekken en verbindingen pas tot stand komen als je een bepaalde ruimte ervaart.”

Ratrace

Daarom creëerde hij de Ruimte voor Ruimte; een rustig gelegen, sfeervolle plek waar je je even kunt terugtrekken. “Laat de ratrace even voor wat hij is en ontdek nieuwe kanten aan jezelf,” nodigt Ophof zijn gasten uit. Je kunt je mobiel rustig wegleggen, want wifi is er niet beschikbaar.

Guilty pleasures

Voor de inrichting van de ruimte liet hij zich inspireren door vier guilty pleasures; activiteiten die je als volwassenen graag zou willen, maar eigenlijk nooit (meer) doet. Zo kun je aan een authentieke lessenaar gaan kleuren, bladeren door fijne tijdschriften languit liggend op een Chesterfield, klassieke muziek luisteren in een heerlijk relaxte hangstoel of lekker zwieren op een schommel met lange touwen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.