Discover the finest spaces
Delen

Deel jouw locatiekennis met je vakgenoten!

Het Locatieonderzoek 2018-2019 gaat van start! De komende maanden vraagt High Profile Locaties honderden opdrachtgevers van meeting- en eventlocaties om hun kennis en ervaring te delen. Zoek of boek jij weleens locaties voor jouw evenementen? Doe mee en deel jouw kennis en ervaringen met locaties!

Nederland heeft honderden prachtige evenementenlocaties. Maar hoe goed voldoen die locaties aan de behoeften uit de markt? Al zes jaar lang voert High Profile Locaties ieder jaar het Locatieonderzoek uit om antwoord te kunnen geven op die vraag. Het onderzoek geeft locaties direct inzicht in de veranderende wensen en behoeften van hun opdrachtgevers en levert zo een bijdrage aan een transparantere en sterkere evenementenbranche. Onderzoeksbureau Effectmeting voert het onderzoek uit en zorgt ervoor dat de antwoorden vertrouwelijk worden behandeld.

Waarom meewerken?

De markt voor locaties ontwikkelt zich ieder jaar een beetje. Om te kunnen anticiperen op deze veranderingen is het voor locaties van groot belang om tijdig inzicht te krijgen in de ontwikkelingen. Met jouw antwoorden kunnen wij onze producten beter afstemmen en je hierdoor gerichter helpen met het vinden van de juiste locatie. Bovendien help je locaties om hun dienstverlening te verbeteren en zorg je ervoor dat zij beter kunnen inspringen op jouw wensen en behoeften.

Deel je kennis met je vakgenoten!

Deelnemers aan het onderzoek ontvangen dit najaar kosteloos het nieuwe Locatieonderzoek en het jaarboek Locaties 2019. Je maakt bovendien kans op één van de volgende vier prijzen:

  • 2 x een overnachting voor twee personen in het Lloyd Hotel in Amsterdam
  • 2 x een diner voor twee personen in The Harbour Club Kitchen (Amsterdam of Rotterdam, naar keuze)

Bestel het Locatieonderzoek 2017-2018

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.