Discover the finest spaces
Delen

De Nieuwe Liefde maakt online streaming van evenementen mogelijk door samenwerking met partner NOMOBO

De Nieuwe Liefde biedt sinds 1 mei haar (zakelijke) opdrachtgevers ook online streaming mogelijkheden aan. Dit stelt organisaties in staat zowel live als op een later moment een groter online bereik te genereren. Hiervoor is De Nieuwe Liefde een samenwerking aangegaan met preferred partner No More Boundaries | NOMOBO, tevens partner van onder meer KNVB, VPRO en NUON. Zij zijn gespecialiseerd in media productie en online video en richten zich zowel op productie als distributie van hoge kwaliteit audiovisuele content. Door deze samenwerking kan De Nieuwe Liefde haar klanten vanaf nu ondersteuning bieden om hun verhaal niet alleen in huis goed over te brengen, maar tegelijkertijd ook een wereldwijd publiek aan te spreken en engageren voor het desbetreffende merk of thema. Dit kan zowel live, video-on-demand (VOD), pay-per-view (PPV) als download-to-own (DTO).

Hybride evenementen winnen terrein
Maria Grob (Hoofd Zaalverhuur van De Nieuwe Liefde): “Wij merken bij onze opdrachtgevers dat hybride evenementen enorm aan terrein winnen en dat is wat ons betreft een mooie ontwikkeling. Wij hebben als locatie natuurlijk altijd een beperkte capaciteit, maar door de samenwerking met NOMOBO proberen we deze grenzen te verleggen en onze opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn.”

De Nieuwe Liefde is ook gestart met streaming van haar publieksprogrammering. De pilotfase die de afgelopen maanden plaatsvond is inmiddels succesvol afgerond. Vanaf het nieuwe seizoen in september kan een deel van de publieksprogrammering live gevolgd en teruggekeken worden via de website.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.