Discover the finest spaces
Delen

De luxe van deze winter zien, ruiken en proeven in de Buspro Luxury Lounge

Op deze, en meer, vragen wordt vrijdag 4 oktober antwoord gegeven tijdens de wintereditie van SensXlusive, in de luxe ambiance van de Buspro Luxury Lounge by Eric Kuster in De Meern. SensXclusive is een samenwerking tussen Buspro, Winecard en een aantal geselecteerde vooraanstaande merken. Samen bundelen zij twee keer per jaar de krachten tijdens de meest exclusieve expositie van Nederland. Genodigden worden op elegante wijze verrast met de nieuwste producten en culinaire versnaperingen.

Tipje van de sluier
Tijdens de wintereditie van SensXclusive staat de locatie geheel in het teken van de vier zingtuigen: zien, proeven, horen en ruiken. Dankzij de aanwezige A-merken kunnen alle gasten, waaronder BN’ers, Captains of Industry en ondernemers, wederom exclusief genieten van smakelijke delicatessen, de mooiste wijnen en de nieuwste electronica- en design producten. Tevens zal op deze vrijdag ‘the most exclusive Christmas gift’ te bewonderen zijn. Een zeer exclusieve gift met de meest verfijnde producten. Toegang tot dit bijzondere ‘kerstpakket’ is alleen mogelijk voor genodigden.

Totaalconcept
Robbert de Jager, mede-eigenaar van Buspro: “Met SensXclusive kunnen we alle zintuigen prikkelen: onze elektronicapartners doen dit met ‘zien’ en ‘horen’. The Winecard en de vaste partner Cuisine on Tour strelen de zintuigen ‘ruiken’ en ‘proeven’. Kortom, op 4 oktober geven we onze genodigden een ervaring in een totaalconcept.” De partners van SensXlusive bestaan uit: Boley, Bose, Cuisine on Tour, Eric Kuster, Gassan Diamonds, Jacobus Toet, Jura, Laroche, Nikon, Samsung Moët Hennessy, Range Rover, Vallen Living.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.