Discover the finest spaces
Delen

De Loods in Rijswijk breidt uit met conferentieruimte en break-out rooms

Evenementenlocatie De Loods gaat uitbreiden met een grote conferentieruimte en acht break-out rooms. Met de uitbreiding biedt de locatie nog meer mogelijkheden voor vaste en externe huurders. Medio januari 2022 hoopt De Loods klaar te zijn voor de verhuur van de nieuwe zalen.

De Loods werd een aantal jaren geleden geopend als ‘dé hotspot voor de echte kenniswerker’. Naast vaste kantoorruimtes biedt de locatie ook flexwerkplekken aan en beschikken ze over vergaderruimtes en een grote evenementenhal. Afgelopen coronajaar heeft de locatie creatieve oplossingen gevonden om toch de ruimtes te kunnen verhuren. “Het gaat eigenlijk hartstikke goed en we zien de aanvragen voor De Loods weer toenemen,” vertelt Debbie van Holsteijn, enabler bij De Loods. “We zijn een ecosysteem waarin kennis delen en kenniswerken centraal staan. We hebben vaste huurders, flexwerkers én tijdelijke huurders. Die eerste twee ging prima en zelfs het flexwerken nam toe.”

De Loods

De evenementenlocatie merkt dat er steeds meer behoefte is aan een plek om te overleggen, vooral nu zoveel mensen thuiswerken. Naast flexwerken kan je bij De Loods terecht voor zakelijke meetings en events. Zo zijn er vergaderzalen voor verschillende groepsgroottes en is er een De Loods Studio. Hier ontwikkel je een eigen webinar of video in de green screen ruimte. Debbie vertelt: “Alles wat wij doen is maatwerk, iedereen ruimte binnen De Loods heeft een andere sfeer of ambiance. We creëren niet alleen een event of training, maar een beleving.”

Uitbreiding 

De conferentiezaal en break-out rooms zullen zich ontwikkelen in het nieuwe pand. Hier wordt dus al aan gewerkt. De Loods verwacht dat deze nieuwe ruimtes in januari 2022 af zijn. “Op dit moment zitten er al een aantal vaste huurders in,” vertelt Debbie. “Er worden ook al theorielessen gegeven voor het behalen van hetrijbewijs en we willen hier vooral ook ruimte bieden voor startups en scale-ups. Uiteindelijk creëren we straks met drie gebouwen een soort campus, waarin ondernemers start-ups en scale-ups helpen met hun kennis, waar evenementen, trainingen en workshops plaatsvinden waarin kennis delen centraal staat.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.