Discover the finest spaces
Delen

De Kromhouthal kanshebber Nationale Business Succes Award

Onlangs keken wij samen met directeur Vincent de Ridder van De Kromhouthal naar de ontwikkelingen in deze super populaire evenementenlocatie. Inmiddels is bekend dat deze locatie in Amsterdam Noord door het Nationale Business Succes Award Instituut (bekend van tv-programma De Succesfactor) is uitgeroepen tot branchewinnaar in de categorie Evenementenlocaties – een van de categorieën die in februari 2017 kans maken op de Nationale Business Succes Award.

[divider type=”thin”]

De jury over De Kromhouthal:

“De Kromhouthal weet zijn grote kennis van evenementen te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Een bedrijf dat alle lof verdient.”

“In een markt die continu in beweging is, weet De Kromhouthal uitstekend te anticiperen op nieuwe ontwikkelingen en is het zijn concurrenten vaak een slag voor.”

“Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie een topper.”

[divider type=”thin”]

Vincent de Ridder Kromhouthal

Wij spraken met een trotse, maar nuchtere Vincent over de betekenis van deze award.

Gefeliciteerd Vincent! Een mooie opsteker, zo aan het einde van het jaar?

“Ja wij zijn heel trots, het is heel leuk voor het team om op zo’n manier erkenning te krijgen voor het harde werken. En natuurlijk is de bijbehorende publiciteit heel fijn. Iedere branchewinnaar krijgt een paar minuten aandacht in het televisieprogramma De Succesfactor. Het leuke is dat het dit jaar voor het eerst is dat er voor deze branche een prijs wordt uitgereikt. Ik hoop dat we volgend jaar het stokje kunnen overdragen aan een andere locatie!”

Hoop je niet gewoon dat je dan weer wint?

“Voordat iedereen in de branche denkt ‘die Vincent heeft het hoog in zijn bol gekregen’: ik heb absoluut niet de illusie dat wij ‘de beste evenementenlocatie van Nederland’ zijn. Er zijn heel veel mooie locaties in Nederland die het goed doen, ook allemaal met goede teams. Volgens mij is het helemaal niet mogelijk om een beste locatie aan te wijzen. Het is maar net aan wie je het vraagt. En op basis waarvan bepaal je wie wint? Maar het is wel een heel mooie erkenning.”

Kromhouthal

Waarom denk je dat De Kromhouthal dit jaar heeft gewonnen?

“De nominatiecommissie kijkt in eerste instantie naar de cijfers, die ze opvragen bij de Kamer van Koophandel. Ze kijken hoe winstgevend een bedrijf is. Vervolgens gaan ze praten met mensen uit de branche om een idee te krijgen van welke bedrijven succesvol zijn, en aan de hand daarvan wordt een shortlist opgesteld van tien bedrijven die worden bezocht. Je moet dus in eerste instantie succesvol zijn en goed draaien en de mensen uit de branche moeten positief zijn over de locatie.

Ik denk dat het bij ons een combinatie is van een heel leuk team, die hard werkt en er alles aan doet om samen met de opdrachtgever een mooi event neer te zetten; een heel mooie locatie; en het feit dat we in een gebied zitten in Amsterdam Noord dat heel erg in opkomst is. Tien jaar geleden zouden grote bedrijven hier niet komen, maar nu is Noord enorm in trek. Ik denk dat al die dingen samen meehelpen.”

Meer winnaars

Ook het Apeldoornse Congrescentrum Orpheus maakt kans op de Nationale Business Succes Award, maar dan voor de categorie Theaters & Schouwburgen. De jury over Orpheus: “Orpheus is geopend in 1962 en heeft zich sedertdien ontwikkeld tot een van de toonaangevende theaters van Nederland, wat jaarlijks een groot publiek trekt. Men onderscheidt zich door een uitstekende en zeer gevarieerde programmering en weet uitstekend hoe het theater ook voor andere doeleinden kan worden ingezet; door de uitgebreide congresmogelijkheden (…) levert het een bijdrage aan het verbeteren van het ondernemersklimaat in de regio.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.