Discover the finest spaces
Delen

De Buitenlandbeurs keert terug naar de Jaarbeurs

Na een succesvolle editie in februari van dit jaar met zo’n 3000 bezoekers, opent de BuitenlandBeurs binnenkort opnieuw haar deuren. Leerlingen en studenten kunnen op 28 en 29 november kosteloos in de Jaarbeurs te Utrecht terecht om zich uitgebreid te laten informeren over studies, stages, bijbanen en taalcursussen in het buitenland. Een goede start voor een toekomstige, internationale carrière in de hospitality branche.

Tweedaags event
Steeds meer jongeren kiezen ervoor om een buitenlandervaring aan hun cv toe te voegen. Of dat nu voor, tijdens of na hun studie is, een periode in het buitenland trekt steeds meer. Op het tweedaagse event bij de Jaarbeurs Utrecht zijn diverse organisaties aanwezig die invulling kunnen geven aan een periode in het buitenland. Denk hierbij aan ProjectsAbroad (vrijwilligerswerk), EF Education First (taalcursussen) en Stagehuis (stages).

“Het event in de Jaarbeurs is op dit moment het enige nationale evenement dat opties voor invulling van een buitenlandervaring biedt.”

 

Enige in Nederland
Volgens Ted van den Berg, één van de organisatoren van De BuitenlandBeurs, is dit evenement uniek in Nederland: “Heel veel jongeren hebben het plan om een korte of langere tijd naar het buitenland te gaan. Het event in de Jaarbeurs is op dit moment het enige nationale evenement dat zowel opties voor invulling van een buitenlandervaring biedt als de student van overige informatie kan voorzien.”

Sprekende sprekers
Naast de stands worden er op beide dagen interactieve workshops en presentaties georganiseerd over uiteenlopende onderwerpen en staan er sprekers op het programma die zorgen voor de nodige inspiratie: zo komt BNN-presentator Dennis Storm vertellen over zijn meest epic wereldreizen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.