Discover the finest spaces
Delen

De ideale kroegentocht voor jouw bedrijfsuitje in Amsterdam

Was die escaperoom van vorig jaar toch niet zo’n daverend succes? Zit de bowlingbaan tot volgend jaar volgeboekt? Doe jezelf en de volledige werkvloer dit jaar een lol en trek er ouderwets op uit voor een kroegentocht in de hoofdstad. Dit zijn onze favorieten voor elk bedrijfsuitje.

17:00 – 21:00: Ton Ton Club

Zodra het begint te schemeren is het tijd voor de borrel. De eerste collega’s proberen zich weg te maken met een smoes en de eerste ‘ik heb de oppas maar tot….’ worden ingezet. Een koud biertje moet het ijs breken en ervoor zorgen dat iedereen zich een houding weet te geven rondom de grote baas. Om hierbij te helpen biedt de Ton Ton Club een arcadehal voor volwassenen. Tijdens een potje Air hockey zal zelfs de stijfste IT-man ontdooien. De avond is begonnen! Vergeet niet te reserveren als de werkvloer uit meer dan vijftien man bestaat.

21:00 – 23:00 Duke of Tokyo

Nu iedereen een beetje los is gekomen en de kersverse moeder van de marketingafdeling al aangeschoten is, is het tijd om richting de Duke of Tokyo te vertrekken. Gelegen op de Reguliersdwarsstraat, voelt deze karaokebar aan als een klein stukje Japan. Vooraf is er een klein belletje gepleegd, waardoor er nu een eigen ruimte gereserveerd is. Wel zo handig als die ene collega besluit om haar liefde voor Celine Dion kenbaar te maken. Met maximaal 25 personen ben je hier dus twee uur lang aan het juiste adres. Eerste rondje cocktails op de baas?

23:00 – 01:00 Feestcafe Los bij Jos. (Voorheen Knalle Bij Rich!!!)

Met pijn in ons hart moeten wij allereerst mededelen dat de liefde tussen eigenaresse Josha en Rich is gestrand. Dit heeft enorme gevolgen, namelijk het verdwijnen van de drie uitroeptekens achter de iconische naam. Feestcafé Knalle Bij Rich!!! heet tegenwoordig Los Bij Jos. Maar op dit kleine verschil in interpunctie na is deze geweldige kroeg gelukkig onveranderd gebleven. Vanuit de Duke of Tokyo is het maar een paar minuten lopen naar deze plek op het Rembrandtplein. Binnen is het gezellig, knus, zoals een feestcafé zou moeten zijn. Mochten jullie nog steeds niet uitgezongen zijn, dan kan de karaoke hier vervolgd worden. Wij raden dit echter af, met het oog op de consequenties voor de trommelvliezen, en raden aan om vooral te genieten van de Nederlandse hits. Hazes is de basis!

01:00 – 03:00 De Kleine Cooldown

Deze klassieker mag niet ontbreken tijdens een avondje in Amsterdam. Generaties aan bedrijfsuitjes gingen jullie voor en de Kleine Cooldown heeft nog nooit iemand teleurgesteld. De shotjes vliegen hier over de bar en de dj blijft maar overstaanbare teksten in de microfoon gillen. Het is er chaotisch, op de goede manier, en het is er dan ook elke dag van de week druk. Voor de full experience vertel je de barman dat je collega jarig is. Kijk vervolgens toe hoe zij de bar op wordt getild voor een wel hele bijzondere manier van feliciteren…

03:00 – 05:00 – Jantje’s verjaardag

Welkom op het eindstation! Het handjevol collega’s dat deze gehaald heeft zal hier morgen waarschijnlijk spijt van hebben. Die spijt heeft niks te maken met Jantje’s Verjaardag, dit is namelijk een geweldige plek. Niet voor niets werd deze locatie vorig jaar uitgeroepen tot ‘nummer één party locatie’ van Nederland. Op deze plek zul je kanten van je collega’s ontdekken die je liever nooit had ontdekt. Alle remmen los, vooral die van de secretaresse en de stagiair… Verschijnen ze morgenochtend samen op kantoor?

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.