Discover the finest spaces
Delen

De Hoefslag weer open na brand

Twaalf dagen lang is er met man en macht gewerkt om De Hoefslag schoon te maken en op te knappen. Na de brand van 14 augustus jongstleden moesten het restaurant en de bistro in Bosch en Duin worden gesloten, vanwege de ontstane roetschade. Maar het sterrenrestaurant / vergaderlocatie is weer open voor publiek.

Nieuwe kaart

De brand was extra zuur voor de keukenbrigade van de Hoefslag. Na weken van voorbereiding waren zij op 14 augustus juist klaar om te starten met een nieuwe kaart. Karl van Baggem en chef-kok Raoul Meuwese zijn niet bij de pakken neer gaan zitten: “Na de eerste teleurstelling zijn we vol goede moed verder gegaan. Het team heeft het goed opgepakt en we staan klaar om onze gasten kennis te laten maken met de gerechten op onze nieuwe kaart” vertelt Meuwese. Gasten die in de bistro willen eten moeten nog iets langer geduld hebben, deze gaat donderdag 27 augustus weer open.

[Het team van De Hoefslag: Kasper Scholten, Raoul Meuwese, Jerrie Verleg en Karl van Baggem]

Ambitieuze plannen

“Soms waren er 30 tot 40 mensen tegelijkertijd aan het werk”, vertelt Marco Peek, mede-eigenaar van De Hoefslag. “Gelukkig allemaal professionals die weten hoe ze zo’n klus moeten klaren. We zijn blij dat het uiteindelijk nog meevalt en dat we nu weer open kunnen.”

De werkzaamheden van de afgelopen weken waren nog maar een voorproefje voor het team van De Hoefslag. Er zijn ambitieuze plannen om het interieur en het concept van het restaurant aan te pakken. Hopelijk dit najaar nog kunnen gasten de ‘nieuwe’ Hoefslag gaan ervaren en beleven.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.