Discover the finest spaces
Delen

De Hoefslag opent met nieuw concept en interieur

De Hoefslag opent deze week haar deuren na een intensieve verbouwing. Hierbij kreeg niet alleen het interieur een opfrisbeurt, maar werd het hele concept vernieuwd. Het restaurant is al bijna 110 jaar een begrip in de omgeving van Bosch en Duin. Het Michelinster restaurant, dat wederom een 26e plaats bemachtigde in de gerenommeerde Lekker500, is een gevestigde naam in horecaland. Daarnaast is De Hoefslag een geliefde vergaderlocatie voor bedrijven.

“Vier verschillende concepten onder één dak, die elkaar positief versterken”

Executive chef Karl van Baggem licht toe: “Wij zijn trots op onze historie, onze trouwe vaste gasten en uiteraard onze Michelinster. Wij kijken echter vooruit en wilden van De Hoefslag een Michelinster restaurant anno nu maken. Een toegankelijk restaurant waar eenieder zich thuis voelt; zakelijke gast, fijnproever en culinaire ontdekker. Daarom is er heel hardgewerkt aan een nieuw interieur en nieuwe menukaarten.”

Concept

Niet alleen het interieur is veranderd. Het vernieuwde concept van de Hoefslag staat voor een nieuwe ervaring op het gebied van culinaire beleving en gastvrijheid. De nieuwe Hoefslag is een symbiose van fine dining, bistro, bar en conference: vier verschillende concepten onder één dak, die elkaar positief versterken. De ruimtes hebben ieder een eigen sfeer en menukaart en zijn tegelijkertijd in balans. De Michelinster van het restaurant proeven gasten ook terug in gerechten die geserveerd worden in de bistro en bar.

Culinaire ontdekkingsreis

De keuken wordt als vanouds geleid door Karl van Baggem en chef-kok Raoul Meuwese. Zij nemen gasten vanuit hun open keukentheater mee op culinaire ontdekkingsreis langs de vier seizoenen. In hun gerechten wordt de puur- en eerlijkheid van producten in waarde gelaten, de spanning zit in de details. Maître/bedrijfsleider Jerrie Verleg vult aan: “Eindelijk kunnen we onze gasten het eindresultaat laten zien, het is zo vernieuwend. Een bezoek aan de Hoefslag is nu een unieke gastronomische beleving zoals in de grote steden, maar dan in de bosrijke omgeving van Bosch en Duin.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.