Discover the finest spaces
Delen

De Heeren van Driebergen neemt Jachthuis Beukenrode over

De Heeren van Driebergen heeft Het Jachthuis op landgoed Beukenrode overgenomen. Met deze overname breidt de Heeren van Driebergen haar huidige evenementenlocatie en kookstudio uit en legt de evenementenlocatie nog meer de nadruk op culinaire beleving.

Jachthuis Beukenrode is een evenementenlocatie in Midden-Nederland en onlangs benoemd tot Rijksmonument. Het ruime landgoed en moderne pand is te boeken voor bruiloften, vergaderingen en in- en outdoor activiteiten voor zowel bedrijven als particulieren. Voormalig eigenaresse van Jachthuis Beukenrode, Chantal Polhout, blijft actief binnen de onderneming.

Jachthuis Landgoed Beukenrode

Beleving centraal

Eigenaar van de Heeren van Driebergen, Bernard van Eck van der Sluijs: “Deze overname is een mooie ontwikkeling voor de Heeren van Driebergen. Zowel bij ons als bij Jachthuis Beukenrode staat de beleving centraal. Door de prachtige evenementenlocatie van Jachthuis Beukenrode aan onze bestaande kookstudio toe te voegen, krijgen wij de mogelijkheid om onze diensten bij een breder publiek aan te bieden en nog meer te focussen op de culinaire beleving van onze klanten.”

Op 26 januari 2017 vindt de feestelijke opening plaats in Jachthuis Beukenrode.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.