Discover the finest spaces
Delen

De Flint het decor voor vijfsterren film awards gala

Het Amersfoorste theater De Flint was het decor voor de prijsuitreikingen en het gala van het SCENECS International Debut Film Festival. Dit festival, dat op zaterdag 8 november voor de 9e keer plaatsvond, biedt internationale startende filmmakers een platform om hun films te laten zien.

Dutch Golden Stone Awards
SCENECS is een initiatief van festivaldirecteur en filmmaker Arya Tariverdi. De presentatie van de avond was in handen van acteur Christophe Haddad, onder andere bekend van zijn rol als Nick Sanders uit ‘Goeden Tijden Slechte Tijden’. Tijdens het theaterprogramma in de Rabobank Theaterzaal werden de filmprijzen the Dutch Golden Stone Awards uitgereikt. Meer dan 600 bezoekers en genodigden waren aanwezig. Tussen de uitreikingen door zijn de gasten getrakteerd op een gevarieerd programma van dansgroepen, vuurspuwers en turnkampioene Renske Endel.

“Het gala werd bekroond met vijf sterren in de rubriek ‘Bubbels’ van het AD.”

 

Vijf sterren
In de splinternieuwe foyer van het 1e balkon en in de VIP lounge verzorgden twee dj’s, waaronder Ferry Somogyi, de muziek op de feestelijke afterparty. SCENECS kijkt terug op een succesvol filmfestival met een grootse afsluiting. Het gala werd bekroond met vijf sterren in de rubriek ‘Bubbels’ van het AD.

Make-over en mogelijkheden
Deze zomer hebben de entrees, het restaurant en de foyers van de Flint een indrukwekkende make-over gekregen. Door de verbouwing zijn er extra (sub)zalen ontstaan, waardoor er nieuwe verhuur-mogelijkheden worden geboden. Het nieuwe restaurant, Trek theaterkeuken & café, heeft al veel positieve reacties van bezoekers ontvangen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.