Discover the finest spaces
Delen

Current Rooftop Bar op het dak van The Den geopend voor publiek en events

Raise your glass voor de opening van de gloednieuwe rooftop bar van The Den, a Tribute Portfolio Hotel in ‘s-Hertogenbosch. Op vrijdag 10 juni opende Current Rooftop Bar haar deuren voor locals en hotelgasten. Ondanks de exclusiviteit waar de kosmopolitische bar naar streeft, is het deze zomer mogelijk om groepsborrels te organiseren op een deel van het (overdekte) dakterras. 

Bij Current Rooftop Bar they like to shake things up. De bar is bestemd voor zinderende cocktails en goede champagnes. Maar ook voor koffie meet-ups in de ochtend ben je hier aan het goede adres. Voor de kleine trek staan er hartige snacks en gebakjes op het menu. Met een riant dakterras en wijds uitzicht over de stad is dit een nieuwe hotspot in Den Bosch die jij eens gezien moet hebben.

Current Rooftop Bar

Current Rooftop ligt op de negende verdieping van The Den, ‘s-Hertogenbosch, a Tribute Portfolio Hotel. Het hotel opende in maart haar deuren en heeft onder andere als doel om het internationale verkeerd naar de stad te trekken en de kamercapaciteit in Den Bosch te vergroten. Het hotel biedt daarom vijf eigenzinnige vergaderzalen en 160 kamers. Tijdens de opening werd ook meteen het all-day dining Restaurant & Bar The Den op de begane grond gelanceerd.

Hotel The Den ligt in het Paleiskwartier en is op loopafstand van het centrum en het station van Den Bosch. Current Rooftop is toegankelijk via de hoofdingang van Hotel The Den. Merel van Dort, marketing manager, zegt: “De bar en terras zijn een onevenaarbare plek. Het geweldige uitzicht, het buitenterras, een plek voor koffie en smaakvolle cocktails. Kortom, Den Bosch is een hoogtepunt rijker!”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.