Discover the finest spaces
Delen

Culinaire vernieuwingsslag voor De Domtoren

De Domtoren heeft er vier nieuwe cateraars bij. Afgelopen week werd in de Michaëlskapel van de Domtoren de nieuwe samenwerking met Maison van den Boer, The Colour Kitchen Utrecht, De Reiger Catering en Food, Jazz & DJ’s. gelanceerd. De Domtoren, hét symbool van de stad Utrecht, is al jaren een populaire evenementenlocatie.

“De Domtoren is de trots van de stad, een passie voor vele Utrechters”, zegt Ronald Besemer, directeur van Toerisme Utrecht, exploitant van de Domtoren. “Onze cateraars zorgen en koken met een zelfde passie voor onze gasten”. Kenmerkend voor de cateraars is de betrokkenheid met de stad Utrecht en het maatschappelijke en creatieve karakter van de bedrijven. Allen bieden zij verrassende concepten aan, waarin veelal gebruik wordt gemaakt van streekproducten.

Presentatie van de cateraars

De Domtoren

De belangstelling voor de Domtoren neemt toe. Afgelopen jaren zijn de bezoekersaantallen gestegen naar 74.000 bezoekers in 2015. Ook neemt de zakelijke en particuliere verhuur van de Domtoren toe. De eeuwenoude Michaëlskapel is een uitstekende locatie voor ontvangsten en huwelijken. In deze kapel kan een diner, receptie of zakelijke ontvangst plaatsvinden. De kapel is ook geschikt als trouw- en evenementenlocatie. Daarnaast heeft de Domtoren de recentelijk vernieuwde Heukelomzaal ter beschikking gesteld voor zakelijke evenementen.

 

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.