Discover the finest spaces
Delen

Creatieve Kerstborrel: X-Mas Drive Thru bij De Bronckhorst Hoeve

Met het einde van het jaar in zicht en nog altijd geen duidelijkheid of we elkaar dan weer kunnen treffen, begint de creativiteit in onze branche weer los te barsten. Natuurlijk, ook wij staan straks het liefst met alle collega’s, vrienden en familie rond de kerstboom. Maar we kunnen ook niet wachten tot alle locaties in ons land hun waanzinnige event-concepten presenteren. Deze willen we je alvast niet onthouden: een X-Mas Drive Thru bij De Bronckhorst Hoeve in Brummen!

Een kerstborrel waarbij je de auto niet uitkomt: veel veiliger kan het niet. Dat is het idee van Anja Klompenhouwer van de Bronckhorst Hoeve. De locatie heeft de ruimte om veel auto’s te ontvangen op een plek die nog sfeer heeft ook, met uitzicht over weiden zover het oog reikt. Hoe dat in zijn werk gaat?

Allereerst krijgt iedereen de opdracht om de autoradio op een speciale FM frequentie te zetten. Zodra je gasten bij de locatie aankomen, begint het voorprogramma al. Denk bijvoorbeeld aan sfeervolle muziek van de live band, een interview met de directeur van het bedrijf, of wat je ook maar verzint. Op de locatie rijd je eerst om de Bronckhorst Hoeve, die volledig in Winter Wonderland setting is aangekleed. Tijd voor de ‘Kerstpakkettenparade’! Hier krijgt iedereen eerst een heerlijke welkomstcocktail (non-alcoholisch uiteraard), en vervolgens wordt het kerstgeschenk naar keuze in de auto geladen.

Na de kerstpakkettenparade rijd je door naar het ‘Carpool Winter Wonderland’ terrein, waar de live band gezellige live muziek speelt en de directeur of manager klaar staat om iedereen te verwelkomen. Op een groot scherm wordt een film afgespeeld met de persoonlijke kerstgroet van de verschillende teams en medewerkers. En het slimme is: het geluid komt binnen via de autoradio, dus het raampje blijft dicht en de kou blijft buiten. Oké, het raampje gaat af en toe naar beneden, wanneer het team van de Bronckhorst Hoeve bij je auto komt met heerlijke drankjes en ‘winter streetfood’ hapjes.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.