Discover the finest spaces
Delen

CORPUS na Oegstgeest ook in Beijing

De educatieve attractie en congrescentrum CORPUS in Oegstgeest is binnenkort ook te bewonderen in Beijing en andere Chinese steden. Vandaag vindt de ondertekeningsceremonie plaats: het startschot voor de bouw van meerdere locaties in China.

Eerste internationale stap

De voorbereidingen voor de bouw van de eerste internationale CORPUS beginnen nog voor het einde van 2015. Het is een eerste stap naar de bouw van ten minste nog tien locaties elders in China, waarmee in totaal 250 miljoen euro gemoeid is. De ontwikkelingen in Beijing zijn een belangrijke doorbraak in de inspanningen van de afgelopen jaren om het unieke concept van CORPUS op verschillende locaties wereldwijd uit te rollen.

“Het is een eerste stap op weg naar de bouw van ten minste nog tien locaties elders in China”

Aangezien ‘gezondheid’ een thema is dat overal op de wereld aanpak vergt, werkt CORPUS World Wide actief samen met partijen in Noord-Amerika, Europa, Azië en het Midden-Oosten om een basis te creëren voor één of meer uitvoeringen van CORPUS op basis van het origineel dat opgericht werd in Nederland. Henri Remmers, President van CORPUS World Wide BV: “Een gezond leven is voor iedereen essentieel; daarbij speelt kennis een sleutelrol. Onze visie is dat bezoekers na CORPUS ‘reis door de mens’ met een andere kijk op hun lichaam naar huis teruggaan”.

Congress Centre

De educatieve attractie ‘reis door de mens’ werd in Nederland in 2008 geopend door toenmalig koningin Beatrix. Bezoekers ervaren in CORPUS hoe het menselijk lichaam precies werkt en hoe belangrijk het is om veel te bewegen, verantwoord te eten en gezond te leven. CORPUS is daarnaast ook de thuisbasis van het CORPUS Congress Centre, waar tal van conferenties en evenementen worden georganiseerd op het gebied van bijvoorbeeld gezondheidszorg, sport en voeding.

[Foto’s: CORPUS]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.