Discover the finest spaces
Delen

CORPUS en Boenk + Van der Linde Catering gaan samenwerking aan

CORPUS en Boenk + van der Linde Catering gaan hun krachten bundelen. Met het ondertekenen van het contract door Philippe Remmers, operationeel directeur van CORPUS Exploitatie BV en Hans van der Linde, directeur van Boenk + van der Linde Catering, op vrijdag 12 december 2014, is een nieuwe samenwerking tot stand gekomen.

Verantwoorde cateringkeuzes
CORPUS ‘reis door de mens’ biedt bezoekers onder de naam CORPUS Culinair al jaren een verantwoord assortiment van vers bereide producten. In het CORPUS Congress Centre zijn inmiddels grote stappen gezet in het aanbieden van een uitvoerig culinair aanbod voor congressen en evenementen. Geheel in lijn met verantwoord eten als één van de kernwaarden van CORPUS, wordt in het assortiment rekening gehouden met trends op het gebied van bewuste voeding en een beleid op basis van het Green Key (Gold) predicaat. Daarnaast heeft CORPUS ook de recent in werking getreden wetgeving Allergenen uitgevoerd.

“Geheel in lijn met verantwoord eten als één van de kernwaarden van CORPUS, wordt in het assortiment rekening gehouden met trends op het gebied van bewuste voeding.”

 

Regionale kwaliteit
Voor de organisatie van een aantal speciale partijen heeft CORPUS nu de samenwerking gezocht met Boenk + Van der Linde, mede door het krachtige netwerk van Boenk Catering in de regio Den Haag en de kwalitatief hoogwaardige productie en uitvoering van Van der Linde Catering + Evenementen in de regio Rotterdam.

“We zijn verheugd met deze samenwerking”, aldus Philippe Remmers, operationeel directeur van CORPUS ‘reis door de mens’. “Waar het regionale karakter en de oorsprong als familiebedrijf wellicht een eerste aanzet gaven tot de keuze voor deze cateraar, speelde kwaliteit natuurlijk de grootste rol. De verkiezing tot “Beste Party- en Eventcateraar 2014” (Misset Catering Awards 2014) en de kans te cateren tijdens de veelbesproken Nucleaire Top in Den Haag in het voorjaar van dit jaar zijn hier illustratief in.” Joyce Buskens van Boenk + Van der Linde voegt toe: “Zorgen dat iedereen blij verrast is bij binnenkomst en met een glimlach het evenement verlaat. Dat is en blijft ons doel!”.

“Waar het regionale karakter en het familiebedrijf wellicht een eerste aanzet gaven tot de keuze voor deze cateraar, speelde kwaliteit natuurlijk de grootste rol.”

 

CORPUS Congress Centre
In CORPUS Congress Centre vinden jaarlijks vele zakelijke en particuliere evenementen plaats. De ruime congreszaal (540 gasten), lounge (500 gasten), meerdere breakoutzalen en het Penthouse zijn aansprekende locaties voor bijeenkomsten op o.a. het gebied van mens en gezondheid. Het CORPUS Congress Centre maakt deel uit van een complex waarbinnen ook CORPUS ‘reis door de mens’ – dé attractie van het menselijk lichaam – is gehuisvest. Binnen CORPUS staan Veel bewegen, Verantwoord eten en Gezond leven centraal.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.