Discover the finest spaces
Delen

Copacabajes: Pop-up Stadsstrand in gevangenis Wolvenplein

Een stadsstrand op de luchtplaats van een gevangenis; deze zomer opende ‘de Copacabajes’ in De LiK in Utrecht. De kleine luchtplaats midden in gevangenis Wolvenplein is omgetoverd tot een ‘pop-up stadsstrand’. Tot 20 augustus kun je hier met de voeten in het zand genieten van een kop koffie of een koud biertje. Het strand is zakelijk niet in zijn geheel te huur, maar delen van het strand zijn te reserveren voor een bedrijfsborrel.

De Copacabajes is onderdeel van De LiK, een evenementenlocatie in de voormalige gevangenis aan het Wolvenplein. Het monumentale pand is onderdeel van het Utrechts erfgoed. Veel gasten hebben hier al een dagje ‘vastgezeten’, maar nog lang niet iedereen. Bakx & Meijer, initiatiefnemer van de evenementenlocatie, wil de locatie openstellen voor een breder publiek. Vandaar het zomerconcept Copacabajes: een pop-up stadsstrand in de luchtplaats.

Copacabajes

Bedrijfsborrel

Voor een bedrijfsborrel zijn delen van het strand te reserveren. In overleg met de locatie kan er een deel gereserveerd worden voor groepen, maar in eerste plaats is het stadsstrand voor het grote publiek. Het stadsstrand in de bajes is tot 20 augustus op woensdag tot en met zondag vanaf drie uur in de middag tot sluit geopend.

De Lik
X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.