Discover the finest spaces
Delen

Congrescentrum Hof van Wageningen open na grote brand

Het congrescentrum in Hotel Hof van Wageningen is weer open. Woensdagochtend werd het hotel en congrescentrum getroffen door een zware brand in de luchtschacht. Alle 171 aanwezige hotelgasten moesten worden geëvacueerd.

Hof van Wageningen is een toren van negen etages. De brand ontstond in de toren, waar de hotelkamers zijn. Met name de hotelkamers hebben veel rook en waterschade. De onderste twee verdiepingen, waar het restaurant en het congrescentrum zijn gevestigd, hebben de minste schade geleden. Na een flinke schoonmaakbeurt konden die verdiepingen weer opengesteld. Donderdag konden bezoekers alweer terecht in het restaurant en het congrescentrum van de Wageningse locatie. De locatie laat weten dat het restaurant donderdagavond alweer vol zat met een groep van 250 gasten.

Overnachtingen

Wanneer de hotelkamers weer toegankelijk zijn is nog niet bekend. Voor groepen die naast een zaal in het congrescentrum ook overnachtingen hebben geboekt zijn kamers beschikbaar gesteld door hotels in de omgeving. Hof van Wageningen zet bussen in om die gasten van en naar het hotel te vervoeren.

[Foto’s: Hof van Wageningen]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.