Discover the finest spaces
Delen

Concertgebouw De Vereeniging heropent na verbouwing

Het schitterende Concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen is na een grondige verbouwing weer open voor events. De afgelopen vier maanden heeft het concertgebouw, dat dit jaar haar honderdjarig bestaan vierde, een grote metamorfose ondergaan.

Het monumentale gebouw aan het Keizer Karelplein is qua architectuur erg bijzonder. In het gebouw zijn verschillende kenmerken van de Art Nouveau en Art Deco te vinden. Met het nieuwe ontwerp is de oude allure van het concertgebouw teruggebracht.

Akoestiek

De grootste veranderingen zijn te zien in het restaurant, de foyers en de concertzaal. De foyers van het concertgebouw zijn voorzien van een mooie terrazzovloer en de muren zijn opnieuw geverfd, net als de wanden van de Concertzaal. In de grote zaal is verder de akoestiek geoptimaliseerd. De zijfoyers kregen een nieuw meubilair en een nieuwe bar, en de toiletten zijn gemoderniseerd.

Een andere grote verandering is te zien in het oude cafégedeelte en het restaurant. De twee ruimtes werden samengevoegd tot een ruim Grand Café Restaurant, met een grote bar en ramen die een prachtig uitzicht bieden over het Keizer Karelplein.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.