Discover the finest spaces
Delen

Complete restyling en nieuwe naam voor Hotel de Veluwe: De Werelt Garderen

Er staat de komende tijd veel te gebeuren bij Hotel de Veluwe in Garderen. De nieuwe eigenaar Timo Kruft heeft er namelijk ambitieuze plannen mee op het gebied van verduurzaming. Ook staat er een complete restyling op stapel. Voor bezoekers en hotelgasten verandert er qua organisatie per 1 april niets. Zij kunnen rekenen op een onbezorgd verblijf en een gastvrije ontvangst door het vertrouwde, vaste team van het Garderense hotel. Wel verandert de naam van het hotel. Dat wordt: De Werelt Garderen.

Het voormalige WestCord Hotel de Veluwe is een 4-sterren hotel met 97 kamers, een grand café, een restaurant en 14 zalen voor zakelijke meetings en evenementen variërend in capaciteit van 20 tot wel 200 personen. Ook beschikt het hotel over sauna’s, een fitnessruimte en een verwarmd buitenzwembad. 

De Werelt Garderen

Nieuwe eigenaar Timo Kruft wil het nieuwe De Werelt Garderen volledig verduurzamen. Ook ondergaat het hotel medio 2025 een restyling, waarbij de locatie een warme en luxe uitstraling krijgt en de verbinding met de omliggende natuur versterkt wordt. De Werelt in Lunteren is daarbij de inspiratiebron. Timo Kruft Beheer BV nam dat hotel in 2017 over en ontwikkelde er het concept ‘Natural Connection’ voor. Daarbij staat beleven van de natuur, ‘connecten’ met elkaar en opdoen van nieuwe energie centraal. 

Samen de natuur ervaren

“We zien sinds de coronapandemie een groeiende behoefte bij mensen om de natuur in te gaan. De een doet dat om de rust te ervaren, de ander om lekker actief te zijn. Waar je ook voor komt; buiten zijn in de natuur doet wat met je en zorgt dat je op een andere manier verbindt met mensen om je heen. Dat is ook de reden dat bedrijven en organisaties natuurlijke locaties zoeken voor congressen, evenementen en meetings, zodat ze kennis- en inspiratiesessies kunnen afwisselen met outdoor-activiteiten”, vertelt Timo.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.