Discover the finest spaces
Delen

Compleet gerestylde Studio 76 onthuld tijdens feestelijke opening

Afgelopen week vond de officiële opening van Studio76 plaats. Met een speciale openingsavond voor genodigden is de locatie aan het Trivium in Etten-Leur nieuw leven ingeblazen. Onder de nieuwe naam en onder leiding van drie regionale topondernemers, is de evenementenlocatie in West-Brabant klaar voor een nieuwe start. Of u nu in kleine kring bijeen wilt komen of een personeelsfeest voor 1.500 personen wilt organiseren.

Complete restyling en verbouwing
“Wie het pand uit vroegere dagen kent, staat versteld van de metamorfose, niets herinnert meer aan die tijden van weleer. De inrichting is strak en heeft een luxe uitstraling, de wanden en vloeren zijn grondig aangepakt en ook de rest van het interieur is ingrijpend gerenoveerd. Niet direct zichtbaar, maar minstens zo belangrijk zijn de voorzieningen op het terrein van licht, geluid en catering. Er wordt niets aan het toeval overgelaten; op alle onderdelen is gekozen voor topkwaliteit,” aldus Bert Janssen.

Ervaren management
Achter Studio76 staan drie gepassioneerde en deskundige ondernemers. Bert Janssen (evenementenorganisatie), Roel van Nunen (techniek & productie) en Frank Aarts (publieke evenementen) zijn nog jong, maar hebben hun sporen in hun vakgebied al ruimschoots verdiend. Samen zorgen zij ervoor dat elk evenement, een vergadering, personeelsfeest of bedrijfspresentatie, perfect verloopt. Indien gewenst ondersteunen en begeleiden zij ook bij de conceptontwikkeling en het uitnodigingstraject.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.