Discover the finest spaces
Delen

Compleet gerenoveerd De Havixhorst heeft er drie vergaderruimtes bij

Châteauhotel, restaurant en evenementenlocatie De Havixhorst in De Schiphorst (nabij Meppel) heeft er na een renovatie drie vergaderzalen bij gekregen. Ook werden het restaurant en de Lounge gerenoveerd. De op een schitterend landgoed gelegen locatie wil zich hiermee nog meer gaan focussen op zakelijke meetings en events. De uitgebreide renovatie werd deze maand afgerond en de nieuwe ruimtes zijn dus beschikbaar voor allerlei soorten bijeenkomsten.

Trotse mede-eigenaar Fleur Holterman vertelt over het hoe en waarom van de nieuwe vergaderruimten: “De Havixhorst is een unieke locatie vanwege de ambiance en de hoge kwaliteit die we op het gebied van service, producten en diensten bieden. Sinds 7 mei hebben mijn partner Chris Wijland en ik het bedrijf overgenomen van zijn vader Jos Wijland. Jos heeft het bedrijf veertig jaar lang met heel veel plezier gedraaid. Chris en ik hebben de afgelopen periode gebruikt om de locatie helemaal te renoveren. Hierbij hebben we een nieuwe receptie gebouwd met meerdere werkplekken en zijn het restaurant en de Lounge aangepakt. Ook is ons kantoor verplaatst naar de plek waar eerst de receptie zat. Hierdoor konden we in het voormalige kantoor drie nieuwe vergaderruimtes maken.”

De Havixhorst

De drie vergaderruimtes van De Havixhorst verschillen in afmeting en capaciteit. Zo is er ‘Het College’ waar je terecht kan met maximaal 50 personen. ‘De Raadzaal’ is een boardroom voor maximaal 12 personen en ‘De Horstzaal’ is tenslotte een multifunctionele vergaderruimte voor maximaal 40 personen. Fleur licht toe: “Daar kunnen we allerlei verschillende opstellingen arrangeren. Voor alle ruimtes geldt dat alle benodigde en meest moderne audiovisuele middelen aanwezig zijn. Natuurlijk mogen een whiteboard en uitstekende koffie en thee faciliteiten van De Eenhoorn niet ontbreken.”

Naast de drie gloednieuwe vergaderruimtes heeft de locatie nog meer mogelijkheden voor zakelijke meetings en events. Fleur: “Natuurlijk hebben we ook nog onze acht andere zalen, zoals de prachtige glazen Orangerie en de grote Tuinzaal van 200 vierkante meter. De Tuinzaal kan bijvoorbeeld gecombineerd worden met Het Koetshuis en Het Schathuis. Al deze zalen kunnen gebruikt worden voor zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen maar zijn ook voor bijvoorbeeld een receptie, ontvangst, lunch, diner of borrel zeer geschikt. Verder kun je bij ons ook terecht voor grote events of lekker buiten in onze tuinen en terrassen.”

Catering

Qua catering heeft de Havixhorst ook het nodige te bieden: “Er zijn veel verschillende mogelijkheden, van een ‘broodjes met soep-lunch’, tot een uitgebreide lunch of diner van 3 tot wel 7-gangen.” Kortom: een geslaagde presentatie, productlancering, goed gesprek, strategische bijeenkomst, overleg ‘op de hei’: werkelijk elke zakelijke bijeenkomst komt tot zijn recht bij chateauhotel De Havixhorst. Meerdaagse meeting? Blijf dan overnachten in één van de 13 hotelkamers. “Even ver weg van de hectiek van de werkvloer; het werkt écht!,” aldus Fleur.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.